Sinoć sudio Barsi, sledeće kolo na "odmoru"!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 10.02.2020.
22:31
Izvor: Sportske.net

Španac bio meta negativnih komentara.

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Sinoć smo imali pravi spektakl na "Benito Viljamarin" stadionu u Sevilji, Betis je poražen od strane Barselone rezultatom 2:3. Domaći su vodili sa 1:0 i 2:1, ali su ih Mesi i ekipa na kraju dobili.

Po kraju meča glavni sudija na utakmici Hoze Sančez Martinez je bio na udaru javnosti zbog par propusta, što na štetu Betisa, ali i na štetu Barselone.

FS Španije je izdao spisak glavnih arbitra za naredno kolo Primere a na njemu nema Martineza što je uzburkalo javnost i dalo materijala za spekulacije o kazni zbog jučerašnjeg meča.

Ovo nije prvi put da su arbitri La Lige na udaru, ove sezone smo imali dosta kontroverznih odluka na terenu.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.

avatar
Mirjevac
Tuesday, 11.02.2020
00:49

Ide na odmor, zato sto nijesprecio Barcu da pobedi, da bi Real mogo da pobegne barci, ovako mu ona stoji zavrat, sa tri boda manje! Onaj penal nad Mesijem pred sami kraj, i jos dva penala, jedan nad Vidalom i jos jedan pre toga nad De Jongom, ali videlose da je on radio na to da barca izgubi! Na svu srecu eto ima neko ko je i to vidoo!

avatar
RocknRolla
Monday, 10.02.2020
23:56

Da ce na odmor to je svima od starta utakmice bilo jasno, a sad dal ce na Ibicu, Tajland ili cak Majami zavisi koliko se Bartomeu ovaj put otvorio :D

avatar
Don Andres
Tuesday, 11.02.2020
00:25

izgleda da se bartomeu posebno otvorio ovog puta sa obzirom da je svirao barsi smjesne, prekrsaje, davao crvene i nije svirao penale za vise nego ocigledno povlacenje sa ledje u sesnestercu ( ;

avatar
Badr Hari
Tuesday, 11.02.2020
04:14

Dogovorena je Ibica ako Messiju ne bude pokazivao žute kartone kada bude cevanicama tukao Betisove defanzivce po kopačkama i to je tačno već od starta utakmice ispunjavao. Međutim ispunio je i bonus kada Messiju nije pokazao direktan crveni što je svojim dresom počupao ruke Bartri u šesnaestercu Betisa, tako da će ipak na Majami. :D