Gvardiola slavio - Siti izbacio Arsenal iz FA kupa!

Autor: Stefan Matić
petak 27.01.2023.
22:56
Izvor: Sportske.net

Domaći slavili u četvrtom kolu kupa.

EPA-EFE/ADAM VAUGHAN
EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Povezane vesti

Arsenal je imao dobru priliku u prvih pet minuta, Tomijasu se okušao, ali Orteta spreman. 

Par minuta kasnije imamo sjajan pokušaj Halanda, Norvežanin je pokušao makazicima da prevari istrčalog Tarnera, ali šut nije stigao do gola. 

Potom smo videli pokušaj Trosara i Nketije, ali bez golova. Kod Sitija De Brujne se okušao, ali njegov odličan šut odlazi kraj stative. 

U drugom poluvremenu inicijativa Sitija. De Brujne se okušao, ali Belgijanac ne koristi šansu 1 na 1. Ušao je potom i Alvarez, Argentinac je bio i jedan od razloga za vođstvo Sitija od 64. minuta. 

Sjajan šut Argentinca završava na stativi, lopta se odbija do Griliša koji sjajno pronalazi Akea i uz precizan šut Holanđanina to je 1:0 za Siti. 

Vrlo brzo su "tobdžije" imale šansu da izjednače, ali Nketija nije uspeo najbolje da se snađe u petercu. Ušao je i Odegar u igru, ali "tobdžije" i dalje bez prave prilike. 

Na drugoj strani je Alvarez još jednom okušao šut, Tarner siguran. "Tobdžije" su imale šansu tokom 87. minuta, odličan pas Džake, ali Martineli je bio u ofsajdu - Ortega je bio spreman. Minut kasnije još jedan prodor, Martineli pravi probleme Vokeru, ali Siti se odbranio.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke