Siti izabrao novog sportskog direktora i zadao mu najtežu misiju, da dovede - Nemca!

Autor: Milovan Longinov
sreda 09.10.2024.
09:30
Izvor: Sportske.net

Sprema se velika promena u Sitju.

EPA-EFE/JON SUPER
EPA-EFE/JON SUPER

Povezane vesti

Vest dana na "Eihadu" juče je bila da Ćiki Begiristajn napušta klub nakon punih 12 godina.

Španac je jedan od najboljih sportskih direktora u istoriji fudbala, jer je prethodno pisao zlatne stranice Barselone od 2003. do 2010. godine.

Ipak, osetio je da je trenutak da se povuče i svoje mesto prepusti nekom drugom, a najveće šanse da ga nasledi ima - Ugo Vijana!

U pitanju je legendarni Portugalac, trenutno sportski direktor Sportinga iz Lisabona, gde je u tandemu sa Rubenom Amorimom stvorio strašan tim "lavova".

Ugo Vijana je doveo zaista neka značajna pojačanja, poput Đekereša, Diomandea i Hjulmanda, koji su na meti brojnih evropskih velikana.

Vijana bi odmah dobio i najteži mogući zadatak, a to je da dovede - Džamala Musijalu, koga u Sitiju vide kao glavnog zamenika za Kevina De Brujnea. 

Nemac i dalje nije potpisao novi ugovor sa Bajern Minhenom, ali Nemci su upravo njegov potpis stavili kao apsolutni prioritet i već uveliko rade na pregovorima. Bajern želi da ga učini najplaćenijim u ekipi uz Harija Kejna, tako da će novi sportski direktor Sitija imati težak zadatak da ga uveri da dođe na "Etihad". 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke