Siti kiksnuo, Junajted pobedio - Da li ćemo svedočiti "obrnutoj" 2012. godini?!

Autor: Stefan Matić
subota 10.04.2021.
23:18
Izvor: Sportske.net

Mnogo toga mora da se poklopi.

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Bijelsa je danas napravio pravo čudo. 

Njegov Lids, sa igračem manje na "Etihadu" je slavio sa 2:1 protiv Mančester sitija. "Građani" i dalje suvereno drže poziciju jedan, tako da je Junajted smanjio deficit na 14 bodova.

Siti je odigrao dve utakmice više od komšija, tako da ukoliko Junajted dobije te dve utakmice razlika se smanjuje na osam bodova sa još šest utakmica u igri. Ovakav scenario smo videli istorijske 2012. godine. 

U sezoni su se tada smenjivali Junajted i Siti na vrhu, "crveni đavoli" su pre devet godina ušli sa osam bodova prednosti u poslednja šest kola. Potom su ušli u lošu formu, odluka je pala u poslednjem kolu kada smo čuli "Agueroooooooo". 

Junajted u PL ima naredni raspored. Sutra igraju sa Totenhemom, zatim slede Barnli, Lids, Liverpul, Aston Vila, Lester, Fulam i Vulvsi. Na drugoj strani Siti igra sa Vilom, Palasom, Čelsijem, Njukastlom, Brajtonom i Evertonom. Oba tima su i dalje u svojim evropskim takmičenjima, Junajted čeka revanš sa Granadom dok Siti igra sa Borusijom u četvrtfinalu LŠ. A Siti i dalje juri četiri trofeja, čeka ih polufinale FA kupa sa Čelsijem i finale Karabao kupa sa Totenhemom do kraja aprila. 

Šanse su male, ali u Premijer ligi smo viđali i veća iznenađenja.  

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Sunday, 11.04.2021
12:08

Istovremeno pišete da Milan nema šansi za titulu na 8 bodova, a Mančester na 14 ima. 🤣🤣🤣🤣 Strašno

avatar
BlueBoy84
Sunday, 11.04.2021
12:07