Sjajan derbi u Minhenu, Bajern odbranio prvo mesto!

Autor: Darko Mitrović
subota 05.12.2020.
20:23
Izvor: Sportske.net

Pogotovo je prvo poluvreme obilovalo i golovima i majstorskim akcijama na obe strane.

Beta/Sven Hoppe/dpa via AP
Beta/Sven Hoppe/dpa via AP

Povezane vesti

Fudbaleri Bajerna uspeli su večeras da odbrane prvo mesto na tabeli, pošto su u derbiju desetog kola na svom terenu remizirali sa RB Lajpcigom, rezultatom 3:3.

Utakmicu su obeležili i golovi i rezultatski preokreti, na kraju je Bajern zadržao dva boda više u odnosu na prvog pratioca na tabeli.


Šest minuta kasnije povređenog Havija Martineza u ekipi Bajerna zamenio je Musijala i upravo je on doneo izjednačenje domaćima na asistenciju Kingslija Komana u 30. minutu meča - 1:1.

Samo četiri minuta kasnije još jedna sjajna akcija Bajerna, Levandovski je kroz noge protivničkom igraču proturio loptu za Komana, ovaj potom asistira za Tomasa Milera koji na najbolji način završava akciju i Bajern je poveo sa 2:1.

Ali, nije se dugo čekalo ni na novi odgovor Lajpciga. Već u 36. minutu odlična akcija gostiju, Hajdara je uposlio Klajverta, koji pogađa mrežu Nojera za 2:2, što je bio rezultat prvog poluvremena.

Tek što je počelo drugo poluvreme, u 48. minutu, Anhelinjo asistira za Forsberga, koji donosi novi rezultatski preokret na ovom meču - 2:3!

Tu prednost je ekipa Lajpciga uspela da zadrži sve do 75. minuta, kada je ponovo proradio tandem Koman-Miler, a iskusni napadač Bajerna postiže svoj drugi gol u ovom meču za izjednačenje na 3:3.
-
Baner
 
Standings provided by SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke