Sjajna vest za Inter Majami - Mesi će uskoro biti na terenu

Autor: Mladen Heleta
sreda 17.07.2024.
12:15
Izvor: Sportske.net

Povreda nije teže prirode.

EPA-EFE/ERIK S. LESSER
EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Povezane vesti

Kapiten Argentine Lionel Mesi ipak nije doživeo težu povredu zgloba tokom finala Kopa Amerike protiv Kolumbije, što može da obraduje sve u Inter Majamiju.

Jedan od najboljih fudbalera sveta svih vremena je morao da napusti teren, ali je njegov tim ipak slavio golom Lautara Martineza u drugom produžetku u Majamiju i tako odbranio trofej šampiona kontinenta.

On će najverovatnije će propustiti naredna dva meča Majamija.

"Kopa Amerika je završena i prvo što želim je da se zahvalim svima na porukama i pozdravima. Dobro sam, hvala Bogu, i nadam se da ću uskoro ponovo moći da budem na terenu i uživam u onome što najviše volim da radim", rekao je fudbaler Inter Majamija i nastavio:

"Veoma sam srećan, posebno jer smo ostvarili cilj koji smo imali i što nas Fide (Di Marija) napušta, ali sa još jednim peharom. On je stariji, kao Otamendi ili ja, pa smo to sa posebnim emocijama doživeli. Mi smo tim i porodica, jedna spektakularna grupa i hvala svima koji su nas podržali, ova reprezentacija ima mnogo toga da ponudi. Sada i u budućnosti. Ide,o Argentino!", poručio je Mesi.

"Gaučosi" su i zvanični šampioni i sveta, jer su osvojili poslednji Mundijal u Kataru, a kako stvari stoje Mesi će, za razliku od Di Marije i Otamendija, igrati na Mundijalu u SAD-u, Meksiku i Kanadi 2026. godine.

Inter iz Majamija trenutno se, nakon 23 odigrane utakmice, nalazi na drugoj poziciji u Istočnoj konferenciji MLS lige, a Mesi je upisao 12 golova i 14 asistencija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke