Sjajne vesti iz Holandije, golman RKC-a se oporavlja i nije životno ugrožen

Autor: Mladen Heleta
utorak 03.10.2023.
19:30
Izvor: Sportske.net

Ptvi put se obratio javnosti.

EPA-EFE/OLAF KRAAK
EPA-EFE/OLAF KRAAK

Povezane vesti

Posle teške povrede koja mu je u jednom trenutku ugrozila život, golman holandskog RKC-a Etjen Fesen se oporavlja i prvi put se obratio javnosti.

Čuvar mreže holandskog prvoligaša teško se povredio u subotu uveče u završnici meča protiv Ajaksa, kada se sudario sa fudbalerom tima iz Amsterdama Brajanom Brobijem. Utakmica je prekinuta u 86. minutu, pri vođstvu Ajaksa od 3:2.

"Dragi članovi, kolege i navijači RKC-a, pre svega bih želio da se zahvalim medicinskom osoblju u Ajaksu i osoblju hitne pomoći na brzom i ispravnom postupanju. Vidim da mi podrška stiže sa svih strana. Ovom prilikom zahvaljujem svima koji saosećaju sa mnom i mojom porodicom, izuzetno cenimo podršku", rekao je Fesen.

Čuo se na video pozivu sa kolegama iz tima.

"Bilo je jako lepo opet ih sve videti. Prvo razdoblje mog oporavka sastoji se od odmora. Zbog toga neću moći da odgovorim na sve poruke u narednom periodu. Za sad je važno da se fokusiramo na utakmicu protiv  sledeće subote. Kao članovi RKC-a hajde da pružimo ekipi veliku podršku. Imam puno poverenje u saigrače, oni će se sledeće subote boriti za pobedu. Vidimo se uskoro!", zaključio je Fesen.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke