Sjajne vesti za Bavarce, još jedan potpis!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 05.04.2020.
23:44
Izvor: Sportske.net

Radno u Bajernu, iako je sezona prekinuta.

EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS
EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Povezane vesti

Pre par dana paraf je na novi ugovor sa klubom stavio trener Hansi Flik, koji tako više ne obavlja ulogu vršioca dužnosti, već prvog trenera.

Očekuje se da će uskoro paraf na novi ugovor sa klubom staviti i Tomas Miler, a šuška se i da bi Miroslav Klose mogao da se vrati na "Alijanc Arenu" u ulozi Flikovog pomoćnika.

Sada je stiglo još sjajnih vesti, uprava je prema pisanju "Kikera" nadomak postizanja dogovora sa Tijagom Alkantarom oko produžavanja saradnje.

Bivši igrač Barselone je u Minhenu stekao status jednog od najboljih veznjaka u Evropi, brojni klubovi su godinama pokušavali da ga dovedu u svoje redove, ali Bajern nije popuštao.

Stvorio se utisak da bi možda ovog leta mogao da napusti Minhen, ali izgleda da se to neće dogoditi, kako piše poznati nemački list još par sitnih detalja deli španskog reprezentativca od potpisivanja nove saradnje sa klubom.

Kazino baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Südkurve München
Monday, 06.04.2020
08:35

"šuška se i da bi Miroslav Klose mogao da se vrati na 'Alijanc Arenu' u ulozi Flikovog pomoćnika".

Ako se misli da se vrati u Bayern, Miroslav Klose svakako jeste u Bayern i to kao trener Bayerna U17

avatar
Robert Lewandowski
Monday, 06.04.2020
03:36

To je ono što nam treba - germanizacija. Pored Klosea, treba očekivati dovođenje igrača poput Haverca i Sanea ili Vernera (postoji mogućnost da dodju obojica, ali mislim da bi bila šteta da neko od njih sedi na klupi) Takodje ako odu i Martinez i Toliso, postoje šanse da dovedemo i veznjaka. Zakarija i Nojhaus su kandidati, obojica su top igrači (ko prati Bundesligu zna o čemu pričam). Pored novog ugovora za Tiaga treba očekivati i ugovore za Nojera, Milera i Alabu. Flik je odavno rekao da želi da ostanu. Tiago je igrao slabo pod Kovačem, prvi sam ga kritikovao, ali sada igra onako u njegovom stilu kao mađioničar, uživam dok ga gledam. Definitivno u top 3 na svojoj poziciji. Jos samo da se sada dokaze u velikim utakmicama u LŠ. Da dokaže da nije igrač za male utakmice kao što većina govori. Mia San Mia 💪

avatar
Karambol
Monday, 06.04.2020
00:58

Alkantara je jedan od najboljih veznih na svetu, ima jos par dobrih sezona u nogama i bilo bi suludo prodati ga... paklen tehnicar sa loptom,madjionicar pravi, zna to i uprava Bajerna da ce tesko naci njegovu zamenu za sada,slican njemu je Verati,ali njega PSG nece pustiti nigde. Jos jedan dobar potez uprave nakon produzenja saradnje sa Hansijem, ocekujem da ce isto tako biti uskoro i sa Milerom pa i Nojerom,za Alabu iskreno nisam siguran 100% i ako bih voleo da ostane,izrazio je zelju da bi zaigrao u Primeri,ali videcemo sta ce se desiti. Mia San Mia

avatar
Mak-Juventino
Monday, 06.04.2020
00:32

Pisalo se da ce doci kod nas , ali sam znao da ce na kraju ostati tamo gde je . Najbolje za sve strane