Sjajne vesti za Milan, Li našao čoveka koji ima ogroman novac!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 09.06.2018.
15:35
Izvor: Sportske.net

Izgleda da će Kinez prodati 30% akcija čoveku koji ima kredibilitet i bogatstvo, a navijači se nadaju da je ovo početak njegovog većinskog vlasništa nad klubom!

EPA-EFE/ROBERTO BREGANI
EPA-EFE/ROBERTO BREGANI

Povezane vesti

Otkriven je identitet misterioznog novog investitora u Milan.

I to su sjajne vesti za navijače "Rosonera". Jonghong Li je prihvatio da proda 30& akcija Trijangl Grupi iza koje stoji Saed Al-Falasi.

U pitanju je Emiraćanin koji je želeo da otkupi Milan prošlog proleća, radi se o čoveku koji predstavlja kraljevski porodicu iz Dubaija.

On svakako ima novac, tako da klub može da očekuje finansijsku injekciju, a mnogi se nadaju da će na ovaj način samo započeti proces preuzimanja većinskog vlasništva.

Za Milan ovo znači da će UEFA sada imati drugačiji, respektabilni odnos zbog garancija koje sa sobom nosi Emiraćanin.

On je u stvari čovek koji će delegirati Paola Maldinija kao svog čoveka u klub, već je sarađivao sa legendom Milana, preko svog prijatelja Rikarda Silve. Silva i Maldini su radili zajedno u uspostavljanju drugoligaškog Majamija u NASL franšizi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
el presidente
Saturday, 09.06.2018
19:03

Milan je katolički klub s amblemom križa i to treba i o(p)stati.

avatar
Fausto87
Sunday, 10.06.2018
09:12

Kako je ovaj komentar totalno pogresan i neprikladan za sport uopste, pa sta bi rekao onda za City? Da li tako i njihovi navijaci razmisljaju kao ti?Njih su osnovali pripadnici St. Mark's Church(West Gorton) davne 1880. u vrijeme kad su tamo vladale bande i alkoholizam.( da ljudi imaju neku aktivnost i da se skrene paznja bar malo sa problema koji su u to doba bili u citavoj Engleskoj) Njihov glavni moto je bio- All men are welcome to join,regardless of religion. Fudbal je postao biznis, bez znacajnih ulaganja nema ni rezultata, tako da ko god je voljan da ulozi i vrati slavu posrnulom gigantu bez obzira kojoj naciji,vjeri religiji pripadao je dobrodosao. Totalno si promasio sajt, politika i zuta stampa nisu tema ovog sajta( bar ne bi trebali da budu).

avatar
Mino Raiola
Saturday, 09.06.2018
18:40

Sad će se uspostaviti saradnja sa Cityjem, ako je iz kraljevske kuće Emirata.

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Saturday, 09.06.2018
16:23

A zmajcek (i to je neka guja) na aparatima:-D Stvarno, postoji li los Silva? :-D