Sjajne vesti za Murinja, jedan od najboljih ponovo u akciji!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 09.11.2017.
16:00
Izvor: Sportske.net

Čovek koji je bio ključ uspeha "Đavola" minule sezone, uskoro se vraća na teren.

EPA-EFE/MARK ROBINSON
EPA-EFE/MARK ROBINSON

Povezane vesti

Pol Pogba je doživeo povredu zadnje lože 12. septembra i od tada nije bio u mogućnosti da pomogne svojim saigračima.

Od tada, "Đavoli" su ispustili korak sa vodećim Mančester Sitijem, sada zaostaju osam bodova, jasno je da Francuz ima vrlo bitnu ulogu na "Old Trafordu".

Sada je obelodanjeno kada navijači Junajteda mogu da očekuju njegov povratak, kako bi prema poslednjim informacijama bivši fudbaler Juventusa na teren trebalo da se vrati 18. novembra, tačnije očekuje se da zaigra protiv Njukasla u 12. kolu Premijer lige.

Dobre vesti za Junajted su i da se uskoro na teren vraćaju Markos Roho i Zlatan Ibrahimović, ali se još uvek ne zna tačan datum njihovog povratka.

Pogba

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 09.11.2017
22:05

Svake godine povrede, nestvarno, sreća pa se vraćaju.

avatar
Маркус19
Thursday, 09.11.2017
19:29

Нису Ибра и Рохо, који такође изостају, толико битни за тим колико и Погба. Његовим повратком ће се у форму вратити и нападачки део екипе, који од репрезентативне паузе не функционише баш најбоље. Ово су сјајне вести, славимо Погбу ''Ђаволи'' моји!!!

avatar
Стефан Б.
Thursday, 09.11.2017
20:51

Čuš nisu, ne no će Lindelof da nam igra štopera momak se raspada trenutno.. Roho Vidić lično za njega.

avatar
Стефан Б.
Thursday, 09.11.2017
23:18

Za Pogbu se slazem.

avatar
Маркус19
Thursday, 09.11.2017
21:12

Није Рохо алармантан, и даље смо најбоља одбрана у лиги, само пет примљених у једанаест мечева. Игра је ужас у последњих пет мечева, тако да је Погба преко потребан!

avatar
Nikola M.
Thursday, 09.11.2017
17:32

Kreativni deo Junajteda ponajviše zavisi od Pogbe i od njegove povrede su i počela slabija izdanja Junajteda (ima tu i Murinjove krivice zbog bunkerašenja), ali Pogbino odsustvo se i te kako oseća. Dobro je funkcionisao trio Pogba-Mihtarijan-Mata, svi su dobro počeli sezonu i svako je radio svoj deo posla kako treba. Ne znam da li je Pogbina povreda u korelaciji sa katastrofalnom formom Mihtarijana. On je totalno pao u formi od kada se ovaj povredio i nije imao apsolutno nikakav uticaj na igru. Potom je Mata izgubio mesto u postavi i Murinjo je eksperimentisao nešto sa 3-5-2 formacijom. Tako je Junajted izgubio svaki vid kreacije. Matu zbog formacije, Pogbu zbog povrede i sa Mihtarijanom bukvalno kao igračem manje od tada. U ovom periodu odbrana i defanzivni deo veznog reda su odrađivali uglavnom dobro svoj posao, problem je što nije imao ko da unese kreativnost u igru, nije imao ko da uposli krila, nije imao ko da uposli napadača, nije imao ko da iskombinuje nešto kroz sredinu i proigra ofanzivce. Verujem da će to da se promeni Pogbinim povratkom na teren i nadam se da će i Mihtarijan malo živnuti i vratiti formu sa početka sezone. Mihtarijan, Pogba i Mata kada su na terenu i Junajted deluje bolje, bez njih Junajted nema igru i zaista ih je tako mučno gledati.

avatar
Barbosa
Thursday, 09.11.2017
19:08

Samo se plašim da će Murinjo igrati u formaciji 3-5-2 i da zbog toga neće dovesti top desno krilo. Zanimljivo je to da Mata loše igra ali kad on igra pobjeđujemo. Miki je neprepoznatljiv pogotovo u formaciji 3-5-2 totalno izgubljen.Pogba za nedelju dana fit to je dobra vijest,dako malo smanjimo zaostatak do nove god. A u januar dva dobra pojačanja i sve je moguće.

avatar
Маркус19
Thursday, 09.11.2017
19:33

Проблем је што Мата не игра уопште. Жозеу је прва измена када јури резултат Лингард, и то пре Марсијала и Мате. Некад чак и Фелаини, мада против њега немам ништа против, за мене бољи од Ерере.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 09.11.2017
17:18

Razlog sto je Junajted bio egal sa Sitijem tada a sada zaostaje 8 bodova nije Pogba vec raspored. Pred cetiri meca sa Liverpulom, Hadersfildom, Totenhemom i Celsijem znalo se da ce da izgube veliki broj bodova. Ja sam prognozirao 4 i pogodio. Samo nisam ocekivao da izgube od Hadersfilda i pobede Totenhem.