Skandal trese Real Madrid - Florentino gazio po legendama kluba

Autor: Nemanja Janošev
utorak 13.07.2021.
13:15
Izvor: Sportske.net

Španci objavljuju ekskluzivne snimke.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez, File
Beta/AP Photo/Manu Fernandez, File

Povezane vesti

Predsednik Real Madrida Florentino Perez nalazi se u centru skandala koji je sam izazvao kada je u tajnosti prozivao legendarne igrače ovog kluba, a sve je tajno snimano.

Španski "El Konfidensal" došao je u posed snimaka u kojem je u centru pažnje prvi čovek Reala Florentino Perez. On je 2006. godine razvrstavao igrače po tome koliko doprinose na tržištu, a posebne reči imao je za klupske legende poput Raula Gonzalesa Blanka ili Ikera Kasiljasa. Dva fudbalera koja su ostavila neizbrisiv trag u istoriji Madriđana.

Real je pokazao u više navrata na koji način se ne postupa sa legendama kluba, uprkos tome što jesu najveći na svetu. Tako su olako oterani upravo Raul, Kasiljas i mnogi drugi, a u novijoj istoriji Kejlor Navas, Serhio Ramos...

"Bekam je dobar momak, veoma pametan. Zarađuje 30 miliona godišnje. Ronaldo Nazario takođe. Zidan dobija 25 miliona. A onda, tu je Raul koji ne prodaje apsolutno ništa. Čoveče, ništa, ni dres, ni medijsku pažnju nema".

"Loš je, veruje da je Real njegov i on je jedan od razloga zbog kojih sam otišao. Uništava klub, moral igrača, sve. Veoma loš čovek", kazao je Perez za čoveka koji je u dresu Real Madrida, računajući i mlađe kategorije, postigao preko 320 golova!

Raul se nalazi u fotelji Madriđana, odnosno, vodi Kastilju, te bi nakon ovoga moglo da dođe do razlaza.

Drvlje i kamenje bacio je i na jednog od najvećih golmana ovog sporta - Ikera Kasiljasa.

"Stvar sa njim je što ga navijači obožavaju. Ne znam zašto ga brane toliko. On je jedna prevara, a druga je Raul. To su dve najveće prevare Real Madrida", rekao je Perez.

Potom je prozvao i druge igrače, nije imenovao koje, ali istakao je kako ne voli fudbalere.

"Fudbaleri su sebični. Ne možete da računate na njih ni za šta. Imam užasnu sliku o fudbalerima, užasnu, užasnu... Video sam mnogo stvari u svom životu, ali nikad nešto slično kao što su oni", čuje se u audio snimku.

"El Konfidensal" planira da objavi ove snimke u toku nedelje, za sada, do javnosti dolaze u delovima. S druge strane, Perez se oglasio i smatra da je ovo stragetija španskog lista i Hose Antonija Abelana protiv njega kako bi neneli štetu projetku Superlige Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Crnogorac
Wednesday, 14.07.2021
19:14

Bukvalno, mada bilo je pojedinih naloga koji su spamovali, valjda zbog toga

avatar
Heisenberg321
Tuesday, 13.07.2021
17:44

Au kako ste uništili sajt sa ovim da nema komentara više. Duša ovog sajta su bili komentari, rasprave i zezanja među navijačima. O čemu se tu radi kad ste to uradili???????????