Skandal u Australiji, Ninkovića izneli iz svlačionice dojučerašnjeg kluba!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 08.05.2023.
17:00
Izvor: Sportske.net

Srbin hteo da čestita, ali izgleda da nisu svi na to gledali blagonakloni...

FC Western Sidney Wanderers
FC Western Sidney Wanderers

Povezane vesti

Da je fudbal mnogo više od samo igre možemo videti na svakom kutku planete, od Južne Amerike, pa sve do Australije.

I upravo iz zemlje kengura i koala nam stižu nam ne tako prijatne scene, a u glavnoj ulozi se našao nekadašnji reprezentativac Srbije Miloš Ninković.

Iskusni vezista nastupao je za Vest Sidnej Vondererse u porazu svoje ekipe od bivšeg kluba Sidneja u četvrtfinalu plej-ofa australijske A Lige.

Sidnej je otišao dalje posle trijumfa u gradskom derbiju od 2:1, a nakon meča Ninković je otišao u svlačionicu bivšeg kluba da čestita na pobedi dojučerašnjim saigračima.

Nakon što se Ninković pozdravio sa nekim igračima došlo je do gužve, dvojica muškaraca su izvela Ninkovića iz svlačionice što se i vidi na snimku.

Kako je potom objašnjeno, razlog je trener Sidneja Stiv Korika sa kojim je Ninković ušao u verbalni sukob.

"Samo je bio iznerviran što je izgubio utakmicu. Imamo problema sa njim, očito, ali to je između nas dvojice", rekao je Korika.

"Još tokom utakmice trener je nešto dobacivao mom igraču. Miloš je otišao da čestita starim saigračima. Njihovom treneru se nije svidelo što je tamo. Nešto se desilo između njih dvojice i nije bilo nimalo prijatno. Bilo je žestoko", kazao je trener Vest Sidneja Mark Rudan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke