Skandal u Londonu, fudbaleru Čelsija odneli najdraže!

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 16.09.2021.
16:25
Izvor: Sportske.net

Strašne vesti.

EPA-EFE/Alex Livesey
EPA-EFE/Alex Livesey

Povezane vesti

Mladi fudbaler Čelsija Ris Džejms opljačkan je u utorak uveče dok je na "Stamford Bridžu" igrao meč Lige šampiona protiv Zenita, a tom prilikom ukradene su mu sve osvojene medalje.

Talentovani fudbaler se ovim povodom oglasio na Instagramu istakavši da su mu provalnici odneli i medalju osvajača Lige šampiona, koju je krajem maja zavredeo u dresu "Plavaca".

"U večeri 14. septembra kada sam sa svojim klubom igrao Ligu šampiona grupa provalnika upala je u moju kuću. Tom prilikom su oštetili sef sa mojim ličnim stvarima koje su odneli u svoj auto. Kod kuće nemam nikakav nakit niti dragocenosti, a u sefu su se nalazile medalje osvajača Lige šampiona i UEFA Super Kupa", naveo je Džejms na svom Instagramu.

Dodao je da su to medalje osvojene reprezentujući Čelsi i Englesku, prizanja koja lično nikad ne bi odneo, a zatim je apelovao na sve koji su u mogućnosti da identifikuju učinioce.

"Nadam se da ćemo zajedno uhvatiti okrivljene i da ćemo dovesti pravdu tamo gde joj je mesto", naveo je Džejms.

Reprezentativac Engleske je član Čelsija u poslednje tri sezona, a prethodna mu je bila najuspešnija budući da je osvojio najvažniji trofej koji jedan fudbaler može da uzme.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke