Skauti stižu u Milano, da li dvojac igra poslednji derbi?

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 07.11.2021.
09:34
Izvor: Sportske.net

Obojici ističe ugovor na kraju sezone.

EPA-EFE/CARMELO IMBESI
EPA-EFE/CARMELO IMBESI

Povezane vesti

Ove nedelje Milano će biti fudbalski centar Evrope pošto će se večeras odigrati derbi između Milana i Intera, a pojedini akteri duela mogli bi dobrom partijom da sebi omoguće novi ugovor ili transfer.

Pod posebnom lupom biće dvojica vezista Marcelo Brozović i Frank Kesi, koji su već neko vreme na radaru evropskih velikana.

Kako prenose italijanski mediji, večeras će se na "San Siru" obreti skauti Totenhema, Mančester junajteda i Barselone.

Obojici fudbalera ističe ugovor u junu naredne godine, a sve dok ne obnove saradnju sa trenutnim ostali klubovi imaju šansu da ih dobiju besplatno od 1. januara.

Sva tri gorepomenuta kluba prate Brozovića, aktuelnog reprezentativnog vicešampiona sveta i fudbalera u najboljim godinama, ali ni u Interu ne klonu duhom u nadi da će potpisati novi ugovor.

Dolazak Antonija Kontea u Totenhem mogao bi da pogura Brozovićev transfer, premda je Hrvat već neko vreme zanimljiv u severnom Londonu.

I dok za Brozovića postoje izgledne šanse da će ostati u Milanu, to baš i nije slučaj sa Kesijem, čija potraživanja za platu nisu u saglasju sa onim što nude "Rosoneri".

Razlika od milion i po evra u godišnjoj plati mogla bi da pogura Afrikanca ka odlasku sa "San Sira", a Totenhem i Barselona prvi stoje u redu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke