Skinuću masku da svi vide lice majstora - Osimen za nastavak Napolijeve serije

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 23.10.2022.
22:41
Izvor: Sportske.net

Napolitanci slave Osimena.

EPA-EFE/FABIO FRUSTACI
EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

Povezane vesti

Fudbaleri Napolija savladali su Romu na "Olimpiku" sa 0:1 (0:0) u okviru 11. kola Serije A.

Nije to bila previše atraktivna utakmica kako je u najavi bilo priželjkivano i nije mnogo nedostajalo da ne vidimo nijedan pogodak.

Napoli je definitivno zreo za krunu Kalča iako je možda još uvek rano govoriti o tome. Obazrivi su njihovi navijači o tim pričama jer im se u prošlosti dešavalo da se brzo razočaraju, ali kako igraju ove sezone...

Bili su čvrsti, zadržali su Nikola Zaniola i Tamija Ejbrahama koji jesu stvarali probleme odbrani Spaletijevog tima, ali i Napoli je bio taj koji je pretio. Konkretno, Viktor Osimen je najbolju šansu imao 77. minutu kada je lepo protrčao pored Smolinga i tukao, ali daleko pored gola. Odlična šansa kada je Nigerijac zaista mogao bolje.

Ipak, ispravio se nekoliko trenutaka kasnije. Ponovo je Smolinga ostavio u prašini, ali je ovog puta perfektnim udarcem "zaledio" Ruija Patrisija koji je možda i mogao da pokuša da reaguje, no raketa je završila u njegovoj maloj mreži.

Skinuo je Osimen masku pri slavlju, onu istu koju nosi još od zime kada je doživeo povredu jagodične kosti i proslavio pogodak ispred malobrojnih navijača Napolija.

"Partenopei" su upisali čak 11. uzastopnu pobedu u svim takmičenjima i sigurno su na prvom mestu Serije A, dok je Roma na 5. mestu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke