Škuletić: "Sreća je bila na našoj strani"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 04.03.2015.
11:01
Izvor: Sportske.net

Doskorašnji napadač Partizana Petar Škuletić postigao je odlučujući jedanaesterac u 1/4 finalu ruskog kupa kojim je obezbedio svojoj Lokomotivi mesto u polufinalu.

fclm.ru
fclm.ru

Povezane vesti

Nakon neizvesne utakmice koja je obilovala borbom ali ne i golovima Škuletić je rekao da je najvažniji plasman u polufinale.

"Veoma teška utakmica sa mnogo borbe i faulova, nije bilo previše lepote u igri ali je na kraju najznačajnije da smo se plasirali u polufinale" rekao je Škuletić

Lokomotiva i Rubin u utorak su remizirali bez golova u 1/4 finalu Kupa a kako nakon produžetaka nije bilo golova pristupilo se izvođenju jedanaesteraca.

Petar Škuletić bio je siguran izvođač penala u četvrtoj seriji a njegovim pogotkom Lokomotiva je obezbedila mesto u polufinalu.

"Očekivali smo neizvestan susret, tako smo se i pripremali za meč. Znali smo da jedan gol može da reši pitanje pobednika a posle šansi koje smo propustili penal lutrija je odlučivala i sreća je bila na našoj strani" zaključio je Škuletić.

Mesto u polufinalu ruskog kupa, pored Lokomotive, obezbedile su i ekipe CSKA iz Moskve, Gazovika i Kubana iz Krasnodara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke