Skupo će ih koštati neznanje - Ako Nejmar ode, ovo ime ga menja u Parizu!

Autor: Nemanja Janošev
sreda 06.04.2022.
23:55
Izvor: Sportske.net

Na ovome moraju da porade.

EPA-EFE/Sergio Perez
EPA-EFE/Sergio Perez

Povezane vesti

Rukovodioci Pari Sen Žermena "pikirali" su napadača RB Lajpciga Kristofera Nkunkua kao prioritetnu metu za letnji prelazni rok.

Sjajni krilni napadač Lajpciga nalazi se na meti nekoliko evropskih klubova, ali bi njegov dečački klub i domovina mogli da budu presudni u odabiru. Pari Sen Žermen se nameračio na Nkunkua, a taj transfer će se dogoditi ukoliko Nejmar bude napustio prestonicu Francuske na leto.

Još nije poznato šta će se dogoditi sa Kilijanom Mbapeom koji za sada čitavu situaciju oko novog ugovora sa klubom drži u izmaglici. Deluje najbliži Real Madridu, ali ništa nije isključeno, posebno nakon njegovog poslednjeg obraćanja kada je rekao da je ostanak u Parizu realna opcija. Ono što je interesantno, Mbape je vrlo blizak Nkunkuu i on bi mogao biti čovek čiji bi dolazak odložio Kilijanov depart, pišu francuski mediji.

Njegova tržišna cena je 70 miliona evra i PSŽ će morati da plati razliku od gotovo 60 miliona evra u odnosu na to koliko su ga prodali pre tri godine upravo Lajpcigu. Njegov talenat nije prepoznat na "Parku prinčeva" uprkos tome što je bio u klubu od svoje 14. pa do 22. godine.

Eksplodirao je ove sezone u Nemačkoj sa 27 golova i 17 asistencija što ga je preporučilo brojnim timovima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke