SL - Lider i Galata prosipaju bodove, profitira Bešiktaš

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 29.04.2019.
22:01
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Galatasaraja propustili su još jednu priliku da preskoče Bašakšehir i preuzmu lidersku poziciju na tabeli turske Super lige.

Epa/Friedemann Vogel
Epa/Friedemann Vogel

Povezane vesti

Poslednje dve utakmice 30. kola turske Super lige odigrane su u ponedeljak uveče, a posebna pažnja bila je usmerena na duel Konjaspora i Galatasaraja.

Aktuelni šampion imao je priliku da eventualnom pobedom iskoristi ogroman kiks Bašakšehira i da preuzme lidersku poziciju na tabeli, ali je nije iskoristio.

Na stadionu "Konja Bujukšehir" nije bilo golova pa je Bašakšehir ostao prvi na tabeli sa dva boda više u odnosu na Galatasaraj četiri kola pre kraja.

Kako su Bašakšehir i Galatasaraj u poslednja tri kola "prosuli" dosta bodova, najveći dobitnik je posle svega ekipa Bešiktaša koja se vratila u šampionsku trku.

Tim našeg Adema Ljajića vezao je šest pobeda u turskom šampionatu i sada zauzima treće mesto sa samo tri boda manje u odnosu na Bašakšehir.

Mnogo toga moglo bi da bude poznato posle velikog derbija između Galatasaraja i Bešiktaša koji je zakazan za 5. maj. Ako ništa drugo, znaćemo ko će ostati u trci sa Bašakšehirom koji u sledećem kolu gostuje Sivasporu.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke