"Slonovi" namučili prvaka sveta!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 25.03.2022.
23:28
Izvor: Sportske.net

Odlična partija Obale Slonovače, ali nisu imali sreće da stignu ni do nerešenog rezultata.

EPA-EFE/FRANCK FIFE
EPA-EFE/FRANCK FIFE

Povezane vesti

Obala Slonovače je pokazala da zaslužuje mnogo više i da je možda nepravda što neće igrati na Mundijalu u Kataru jer se radi o sasvim solidnoj ekipi. 

Oni su danas igrali na stadionu "Velodrom" u Marseju protiv domaće Francuske i odigrali su sasvim solidno protiv jednog od favorita za osvajanje Mundijala i aktuelnog prvaka sveta. 

Francuzi su pobedili, ali na silu, pogotkom u samom finišu utakmice, bilo je 2:1. 

Nikolas Pepe je doveo goste u prednost za radost mnogobrojne publike iz Obale Slonovače na ovom meču, igrao se 19. minut kada su gosti stigli do prednosti, ali su domaći veoma brzo stigli do izjednačenja. 

Teo Ernandez je šutirao, potom je nakon odbijene lopte ponovo dobio šansu, ovoga puta je centrirao,pronašao je Žirua u sredini za 1:1.

Na poslednji gol na meču čekali smo sve do finiša utakmice, odnosno do trećeg minuta nadoknade, tada je Genduzi izveo korner, najviši je bio Čuameni koji postiže gol za konačnih 2:1.

Pored ovog interesantnog meča, prijateljsku utakmicu su odigrali Norvežani protiv Slovačke, slavili su sa 2:0 golovima Halanda i Odegarda, Grci su golom Buhalakisa savladali Rumuniju u gostima, a Gruzija je bila bolja od BiH na Bilinom polju sa 0:1 golom Zivzivadzea. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke