Slovan iznenadio Fradi, Radulović strelac u porazu HJK

Autor: Nemanja Janošev
sreda 20.07.2022.
22:40
Izvor: Sportske.net

Ne previše efikasno veče u Evropi.

@Fradi_HU/Twitter
@Fradi_HU/Twitter

Povezane vesti

Fudbaleri Slovana iz Bratislave pobedili su Ferencvaroš na "Grupama areni" u Budimpešti sa 2:1 (0:0) u prvoj utakmici 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Imajući u vidu prethodne duele, forme dveju ekipa, te prednost domaće publike, Ferencvaroš je bio logični favorit. Međutim, na terenu to nisu uspeli da pokažu. Izabranici Stanislava Čerčesova pognutih glava napustili su svoj stadion i moraće da pruže znatno više u Bratislavi za nedelju dana ukoliko su voljni da ostanu u trci za elitno takmičenje.

Posle prvog dela bez golova, usledilo je, kladioničarskim žargonom, "3+" u narednih 45 minuta. Zakarijansen je na asistenciju bivše Partizanove želje Tokmaka Enguena postavio 1:0 za Fradi, da bi u potom usledio preokret u kratkom periodu - od 81. do 86. minuta. Kašija i Bargasjan postizali su golove za Slovan i tako omogućili slovačkom timu nešto mirniji put kući.

Ivan Šaponjić je igrao 70 minuta za tim iz Bratislave, dok je Aleksandar Čavrić nastupio od 73. minuta.

Da veče srpskih fudbalera ne bude nezapaženo pobrinuo se Bojan Radulović, momak rođen u Ljedi koji nastupa za Helsinki. Njegov gol nije bio dovoljan da HJK slavi u duelu sa Viktorijom iz Plzenja koja nosi identičnu prednost u Češku poput Slovana u Slovačku.

Svi rezultati:

HJK - Viktorija 1:2 (0:1)
Makabi Haifa - Olimpijakos 1:1 (0:1)
Dinamo Kijev - Fenerbahče 0:0
Ferencvaroš - Slovan 1:2 (0:0)
Maribor - Šerif 0:0

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke