"Slučaj Ajaks" u Kamerunu, napadač Bajerna bizarno izvisio

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 23.03.2021.
22:25
Izvor: Sportske.net

Neverovatno.

Beta/AP Photo/Sunday Alamba
Beta/AP Photo/Sunday Alamba

Povezane vesti

Fudbaler minhenskog Bajerna Erik Čupo-Moting nije pozvan u reprezentaciju Kameruna za predstojeće kvalifikacione mečeve zbog velikog propusta koji je savez ove zemlje načinio prilikom objavljivanja spiska.

Greška je početnička i bizarna do te mere da je mejl koji je namenjen iskusnom napadaču poslat na drugu adresu!?

Da bi sprečili bruku u FS Kameruna su rekli da se Čupo-Moting nije odazvao pozivu, ali istina je sasvim druga, što je potvrdio i otac fudbalera.

"Savez me je kontaktirao da proverim šta se dešava. Kontaktirao sam Bajern i oni su potvrdili da nisu dobilli nikakav poziv. Poslali su poziv na pogrešnu adresu. Za mene, ovo je neprofesionalizam. Kada šaljete ovakve stvari, budite sigurni i proverite kome šaljete, ne znam kako ovo može biti greška kluba ili mog sin", rekao je Moting senior koji je ujedno i sinovljev agent.

Kako je preneo "Bild", u Bajernu tvrde kako nisu dobili nikakav mejl od strane FS Kameruna, a razlog je što su pogrešili u adresiranju mejla i isti poslali - sebi.

Sada će sav teret kada je ofanziva Kameruna u pitanju za mečeve sa Zelenortskim ostrvima i Ruandom u kvalifikacijama za Kup Afrike pasti na fudbalera Bešiktaša Vinsenta Abubakara.

Podsetimo, sličan propust napravio je i Ajaks pre manje od dva meseca kada greškom nije registrovao Sebastjana Alea za mečeve nokaut faze Lige Evrope.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke