SMS sanja o Skudetu, nova tetovaža u planu - Inter prva, ali i najveća prepreka!

Autor: Stefan Matić
petak 14.02.2020.
21:41
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac veruje u svoj tim.

EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

Lacio muški drži ritam sa vodećim tandemom na Apeninima. Inter i Juventus imaju po 54 bodova posle 23 odigranih kola, "nebesko-plavi" tek bod manje. Narednu utakmicu lacijali igraju upravo protiv "neroazura", nema sumnje da će "Olimpiko" goreti kroz dva dana.

"San o Skudetu je počeo posle poluvremena protiv Atalante. Nismo pričali mnogo o tome, zato što smo znali da još uvek imamo dosta posla, ali trener je sa dve ili tri rečenice preokrenuo stvari. U drugom poluvremenu smo uradili šta smo uradili, od tada ne gledamo nazad", izjavio je Sergej Milinković-Savić podsećajući se utakmice sa Atalantom koju je Lacio gubio sa 3:0 na poluvremenu, ali je na kraju bilo 3:3.

"Skudeto nije toliko u našim mislima, ali pošto smo već tu gore moramo pokušati. Niko ne očekuje ili naređuje da osvojimo titulu. Cilj jesu kvalfifikacije za Ligu šampiona, daćemo sve od sebe da ostanemo tu gde jesmo. Ako se desi ono čemu se nadam, imam mesta na šaci za još jednu tetovažu gde bih obeležio tu priliku", izjavio je SMS za Skaj Sport Italija.

Baner

Naredni duel je sa Interom, "neroazuri" su slavili sa 1:0 u prvom delu sezone, videćemo da li "Olimpiko" i ultrasi mogu dati snage lacijalima da sruše lidera prvenstva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke