''SMS'' vratio Lacio u pobednički ritam!

Autor: Darko Mitrović
subota 10.12.2016.
22:46
Izvor: Sportske.net

Posle poraza u rimskom derbinju u prošlom kolu, ekipa Lacija večeras odnela ceo plen iz Đenove.

Beta/AP Photo/Fabrizio Giovannozzi
Beta/AP Photo/Fabrizio Giovannozzi

Povezane vesti

U drugoj večerašnjoj utakmici 16. kola Serije A, Lacio je kao gost u Đenovi savladao Sampdoriju rezultatom 2:1.

Trećoj pobedi Rimljana u poslednje četiri utakmice veliki doprinos dao je i naš reprezentativac Sergej Milinković Savić, vodećim golom u 40. minutu, na asistenciju Felipea Andersona, a samo pet minuta kasnije Parolo je duplirao prednost gostiju - 0:2! I opet je Anderson bio u ulozi asistenta.

''Nebesko plavi'' su u nastavku znalački sačuvali tu prednost sve do 89. minuta, kada je Šik dao kakvu-takvu nadu Đenovljanima, ali ostalo je premalo vremena da domaći učine nešto više.

Golove sa ove utakmice možete da pogledate OVDE.

Rimljanima je ovo deveta pobeda u sezoni, učvrstili su se na četvrtom mestu na tabeli sa 31 bodom, a Samdorija je ostala na 22.

Podsetimo, Krotone je ranije večeras savladao Peskaru sa 2:1.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
joe n.sad
Sunday, 11.12.2016
00:16

Bravo Sergej !!!! Valjda ce te nekad i selektor primetiti,Dao je sansu mnogima,a tebe uporno zaobilazi.

avatar
Lazar Grobar
Sunday, 11.12.2016
00:29

Čovek igra formaciju gde mu se 'ne' uklapaju 2 igrača koji su u najboljoj formi,ne kažem najbolji,ali u najboljoj formi. Ljajić i SMS moraju u repku !

avatar
Lazar Grobar
Sunday, 11.12.2016
00:13

On mora da bude pozivan u A repku,kakvo bre EP u Češkoj,umesto njega u u21 repku pozvati nekog drugog,Sergej treba A selekciji. On i Matić bi bili neprelazni bedem,još i Gruja da proradi i za koju godinu imamo vezni red kao i Hrvatska sad,ne zaboravimo naravno Maksimovića,a možda i Lukića.

avatar
Sunday, 11.12.2016
00:27

U Poljskoj, ne u Ceskoj, tamo je bilo prosle godine. Cak i ako ga pozove za A tim, a morao bi da ga pozove, slazem se sa tobom, Sergej moze da odigra komotno i taj turnir tj. EP, ne vidim zbog cega bi to bio problem.

avatar
Sunday, 11.12.2016
12:56

11. juna igramo protiv Velsa kod kuce, a prvu utakmicu na EP (Portugal) igramo 17-og. Mislim da moze to da se izvede, a isto tako ne verujem da ce SMS poceti na utakmici seniora, a sedenje na klupi ne bi smeo da mu bude problem. Ta utakmica protiv Velsa moze da se zrtvuje, pripreme su zaista bitne jer ne verujem da bi se spremao sa mladima i onda samo bio prebacen u seniore, moze samo obrnuto da bude, ali ne mogu preterano da racunaju na njega ni jedni, ni drugi jer se u Italiji prvenstvo zavrsava (tek) 28. maja, a valjda ce svi oni dobiti i koji dan odmora. Inace, nadam se da Sivic nece biti selektor na EP, a SMS bi trebao da igra u Poljskoj jer je deo ove generacije od samog pocetka (pored jos njih cetvorice) i cak i kasnjenje tamo zbog Velsa bi bio nepotreban rizik. Posle ovoga, mozemo da krenemo od pocetka, ovi klinci moraju to da zaokruze zlatom i u U21, do sad imaju EP za igrace do 19 godina i SP za igrace do 20, red je i na tu trecu krunu:-D

avatar
Lazar Grobar
Sunday, 11.12.2016
11:03

Imaju pripreme za EP kada A repka igra kvalifikacije,to je problem,može on da igra EP,ali sumnjam da bi ga zvao Sivić ako ne prodje pripreme.