So na ranu PAOK-a, efikasnijeg od Prijovića poslali na pozajmicu!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 09.01.2019.
21:36
Izvor: Sportske.net

Neverovatne stvari dešavaju se PAOK-u na početku 2019. godine.

Epa/Georgios Kefalas
Epa/Georgios Kefalas

Povezane vesti

U momentu kada se suočava sa odlaskom najboljeg strelca ekipe, vicešampion Grčke hitno mora da pronađe novog napadača koji će delovati umesto Aleksandra Prijovića.

Crno-beli iz Soluna poseduju napadača koji se nalazi u fantastičnoj formi, ali je problem u tome što su ga se pre početka sezone odrekli i poslali na pozajmicu u Atromitos.

Eftimios Kuluris (22) blista u dresu Atromitosa i trenutno zauzima prvo mesto na listi najboljih strelaca grčkog šampionata sa 11 golova. Kada se tome dodaju dva gola u Kupu i jedan u kvalifikacijama za Ligu Evrope dolazi se do brojke od 14 pogodaka, ali tu nije kraj.

Pozajmljeni igrač PAOK-a danas je na gostovanju Apolon Smirnisu postigao het-trik u prvoj utakmici 1/8 finala Kup i tako praktično već obezbedio Atromitosu plasman u četvrtfinale.

Sa današnja tri gola Eftimios Kuluris stigao je do 17 pogodaka na 18 nastupa u svim takmičenjima i tako zadao dodatnu glavobolju PAOK-u.

Vicešampion Grčke pokušaće da nađe način da Kulurisa vrati u svoje redove već ove zime, ali se čini da će to biti težak posao jer je pozajmica dogovorena do sledećeg leta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke