Šok iz Rima, otpisan "Dijamant", potez za otkaz treneru?

Autor: Boris Jovanović
subota 23.01.2021.
10:26
Izvor: Sportske.net

Šta se dešava sa Džekom, problemi postoje već dugo, ali ovo je kap koja je prelila čašu. Kakve su opcije na stolu?

Beta/AP Photo/Gregorio Borgia
Beta/AP Photo/Gregorio Borgia

Povezane vesti

Izgleda da će Edin Džeko ili otići iz Rome, ili eventualno sačekati da smene Paula Fonseku. Posle sukoba nakon utakmice sa Seviljom u avgustu, nije bilo pomirenja samo primirje između kapitena i trenera, odnos je ostao hladan.

Džeko je komentarisao na terenu igru tima u duelu sa Specijom u kupu, kada je Roma eliminisana na terenu, a onda i službenim rezultatom zbog neverovatne greške u broju izmena.

Tenzije su porasle, došlo je do novog sukoba, mada je Fonseka tvrdio da je Džeko povređen. Ipak, "Korijere delo Sport" tvrdi da je Bosanac mogao da igra, da je u pitanju samo lakša povreda, da Roma nema na raspolaganju Pedra i Mihtarijana i da je čudno da Fonseka ne pozove kapitena za meč.

Bosanac se iz Trigorije vratio kući, ostatak ekipe ostao u Trigoriji. Uz to, u četvrtak je navodno, kako piše list Portugalac saopštio kapitenu da ne računa na njega za novi duel sa Specijom, ovog vikenda u prvenstvu.



Nema rešenja, Roma ne može da proda Džeka, niti bi on otišao, ima sedam miliona godišnje, a Inter i Juventus nisu više zainteresovani. Pojavljivao se i Vest Hem, ali je ta kombinacija propala, pa će ili Džeko sedeti na klupi, il bi Fonseka, što je izvesnije mogao uskoro da dobije otkaz, a Spaleti, De Rosi, ili možda Alegri bi mogli da sednu na klupu, pa će kapiten biti sigurno rehabilitovan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke