Šok na Meaci - Don Silvio odneo bodove, Kaldirola srušio "svoj" Inter!

Autor: Ivan Cvetković
subota 15.04.2023.
22:39
Izvor: Sportske.net

Teško da je moglo slađe za bivšeg gazdu Milana.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Fudbaleri Monce priredili su novo iznenađenje u Seriji A pošto su u okviru 30. kola italijanskog šampionata savladali Inter u Milanu rezultatom 1:0.

Da sve bude još zanimljivije, ekipi Silvija Berluskonija, bivšeg vlasnika Milana, pobedu je doneo fudbaler ponikao u Interu Luka Kardirola.

"Neroazuri" su od samog početka meča nametnuli svoj ritam igre, pa je sredinom prvog poluvremena domaćin propustio dobru priliku kada je udarac Koree uspeo da odbrani Di Gregorio.

Čuvar mreže Monce istakao se i početkom drugog dela igre, udarac Lukakua glavom uspeo je da odbrani čime je svojoj ekipi ulio dodatno samopouzdanje.

Inter je tražio načine da dođe do gola gostiju, a taman kada se činilo da bi se to moglo i desiti, dogodilo se suprotno.

Posle kornera Kurije s leve strane, Bastoniju je pobegao iskusni Luka Kardirola koji je glavom posle odbitka od trave loptu zakucao u mrežu Onane.

Krenuo je domaćin na sve ili ništa, ozbiljnu priliku proputio je Lautaro Martinez u nadoknadi vremena kada je posle kornera loptu glavom poslao preko gola.

Monca je sačuvala svoju mrežu i tako ostvarila veliku pobedu u gostima, sa 38 bodova zauzima 12. poziciju u Seriji A i polako može slaviti opstanak u eliti.

Sa druge strane, Inter nije iskoristio kiks Milana u Bolonji, pa sada zauzima petu poziciju a 51 osvojenim bodom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke