Solskjer će posle Junajteda, ipak, trenirati najboljeg na svetu?!

Autor: Milovan Longinov
utorak 26.10.2021.
13:24
Izvor: Sportske.net

Norvežanina čeka siguran posao?

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Ole Gunar Solskjer je danima glavna tema u svim medijima, a sada se pojavila još jedna zanimljiva informacija. 

Legendarni norveški fudbaler i sadašnji analitičar ESPN-a Jan Age Fjortoft potvrdio je da će Solskjer ubrzo postati selektor Norveške!

"Solskjer će kao i svaki trener, verovatno dobiti otkaz. Potom će uzeti kratak predah do novog posla, a onda će naslediti Solbakena, kada ovaj odluči da ode, na klupi reprezentacije Norveške", rekao je on. 

Tako će Solskjer imati priliku da ipak trenira Erlinga Halanda, koji mu je bio ogromna želja i u Mančester Junajtedu. Solskjer je bio i jedan od najzaslužnijih za Halandov debi u dresu Moldea 2017. godine, kada je imao tek 17. Haland je u prvom timu Moldea proveo dve godine, postigao je 20 golova i potom je usledio transfer u RB Salzburg, ostatak znate...

Što se klupe Norveške tiče, legendarni Stolbaken je stigao pre samo godinu dana, nakon što je Lagerbek izgubio od Srbije i propustio šansu da se plasira na EP. Za sada je siguran na klupi, ali i on ima imperativ da se sa Halandom, Odegorom i ekipom domogne Mundijala u Kataru.

Sve u svemu, izvesno je da će Solskjera dočekati klupa i da će ipak imati priliku da sarađuje sa Halandom, ali ne baš onako kako je zamišljao...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke