Šok - Totenhem opet otpustio trenera i povukao identičan potez kao i posle Murinja!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 24.04.2023.
18:49
Izvor: Sportske.net

Koji cirkus...

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Fudbalski klub Totenhem odlučio je da otpusti Kristijana Stelinija posle sramnog poraza od Njukasla.

Totenhem je izgubio od Njukasla rezultatom 6:1, a pet golova je primio do 21. minuta i to je bilo neprihvatljivo za predsednika Danijela Levija.

Upravo se vlasnik kluba i oglasio u zvaničnom klupskom saopštenju u kom je naveo da će Stelinija na klupi zameniti - Rajan Mejson!

"Nedeljno izdanje protiv Njukasla potpuno je neprihvatljivo. Bilo je teško gledati. Možemo tražiti razloge za takvo izdanje, uprava, treneri i igrači svi moraju da preuzemu odgovornost, a na prvom mestu ja. Kristijan napušta svoju poziciju sa svojim stručnim štabom. On je došao u teškom trenutku i želim da mu se zahvalim na profesionalizmu i želimo mu sve najbolje. Rajan Mejson će ostati naš prvi trener. On odlično poznaje klub i igrače", poručio je između ostalog Danijel Levi.

Inače, Mejson je već bio u ovoj istoj ulozi, kada je odlazio Žoze Murinjo, tada je takođe došao kao privremeno rešenje do kraja sezone 2020/21. 

Ipak, nije se mnogo zadržao na toj poziciji, bačen je odmah u vatru, pred finale Liga kupa sa Mančester sitijem koje je izgubio rezultatom 1:0. 

On je ponovo bio u klubu i u eri Antonija Kontea, baš kao i ovog proleća kada je pomogao i Kristijanu Steliniju.

Navodno su igrači podržali ideju da on u potpunosti preuzme ulogu glavnog trenera do kraja sezone, te je Levi odlučio da se zahvali i Steliniju.

Ipak, postavlja se ponovo isto pitanje - da li je Totenhem napredovao od kako se rastao sa Murinjom u proleće 2021, pre tačno dve godine, pošto se preko Mejsona, Kontea i Stelinija, ponovo vratio do Mejsona dok ne dođe neko veće ime, ali koje?!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke