Šok! Tri stvari koje bi naterale Mbapea da ostane, poslednja će biti zemljotres!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 17.04.2022.
11:00
Izvor: Sportske.net

Pari Sen Žermen baš spreman na sve...

CHRISTOPHE PETIT TESSON
CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

PSŽ baš ne odustaje.

Novac nije problem, pojačaće još ponudu za novi ugovor Mbapea, radi se o 70 miliona evra sa bonusima, to niko na svetu ne može da plati, Real je stigao do 50, duplirao je ponudu (ne računamo novac koji Kilijan dobija na ruke kao slobodni agent).

Ali, on uporno ponavlja da ništa nije rešeno, što opet stavlja sve u dilemu.

Sadašnji klub je spreman da mu ponudi još neke uslove, tačnije tri koja bi mogla da ga nateraju da ipak pristane da produži ugovor, makar na još dve sezone.

Prva je da dovedu pojačanja koja Mbape želi, i naravno Zidana za trenera. To bi značilo verovatno dolazak Pogbe i pokušaj da se kupi Čuameni, čime bi bio ojačan francuski klan u timu.

Drugo je da Mbape postane kapiten ekipe, što bi značilo i neprikosnoveni vođa.

Treće je u vezi sa jačanjem francuskog klana i to je možda najšokantnije. PSŽ je spreman da proda Nejmara koji je najuticajniji igrač svlačionice, kako bi Mbapea uverio da je on centar projekta. Uz to, otići će i Di Marija, Ikardi, Paredes, praktično, uz Markinjoša koji bi mu ustupio traku, od Latinoamerikanaca bi ostao samo Leo Mesi, ako želi, mada ni to nije sigurno i verovatno Kejlor Navas, ako Zidan dođe na klupu.

Veruje se, makar tako tvrdi "Parizijen" da bi ovo prelomilo Mbapea.

Sačekaćemo, mada je naše mišljenje da je i dalje skloniji odlasku u Real. 

PSŽ je praktično već šampion, ali večeras je neobično važno jer u prestonicu stiže najveći rival, Marsej koji se bori za direktan plasman u Ligu šampiona. "Sveci" će naravno učiniti sve da ih osujete u tome, vlasti su blokirale invaziju navijača Marsejaca u Pariz, bojeći se nereda koji su garantovani u ovakvim situacijama.

AdmiralBet ima naravno najbolju ponudu na ovaj meč, mi verujemo u pobedu Parižana, a kvota da će Mbape dati gol je 1.73. i plaća bolje nego trijumf lidera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke