Šok u LE, Slaviju izbacuju?!

Autor: Stefan Matić
sreda 24.03.2021.
09:15
Izvor: Sportske.net

Češki tim trpi dosta kritika.

Epa/Salvatore Di Nolfi
Epa/Salvatore Di Nolfi

Povezane vesti

Bura se još uvek ne stišava. Događaj na "Ajbroksu" i eliminacija Glazgov Rendžersa od strane Slavije Prag je imala i svoje treće poluvreme. 

Sukobili su se igrač Glazgova Kamara i igrač gostiju Kundela. Fudbaler Slavije je u jednom momentu prišao Kamari i uputio mu par reči što je baš iznerviralo Džerardove fudbalere. Kamara i škotski tim navode da Kundela rekao "jeb*** majmun* što je shvaćeno kao rasizam. Iz Slavije demantuju tvrdnju. 

Po kraju meča dvojac se i sukobio pri prolasku kroz tunel za igrače, Kundela je prošao gore. Otvorena je istraga, škotska policija ima otvoren slučaj a navodi se da će Kundela morati da dođe na ispitivanje osmog aprila kada Slavija gostuje londonskom Arsenalu.

"Ukoliko se dokažu tvrdnje protiv gospodina Kundele UEFA ima moć da drastično kazni igrača. U ovom slučaju 10 utakmica suspenzije nije dovoljno, trebao bi biti kažnjen minimum godinu dana dok bi i Slavija Prag trebala da snosi posledice. Uključujući oduzimanje bodova i/ili diskvalifikaciju iz takmičenja", izjavio je advokat Kamare. 

Ostaje da se vidi kakav zaključak će doneti škotska policija posle istrage a onda očekujemo i potez UEFA-e. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke