Šok u Monte Karlu - Bakajoko odneo bod sa "svog stadiona" u 95. minutu!

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 17.03.2024.
17:04
Izvor: Sportske.net

Pobede upisali Klermon i Rems.

twitter
twitter

Povezane vesti

Fudbaleri Monaka i Lorijena remizirali su, 2:2, u izuzetno zanimljivoj utakmici 26. kola Francuske Lige 1.

Počelo je katastrofalno za "kneževe" koji su gubili već od prvog minuta posle autogola Vilfreda Singa. Njemu se u 27. minutu revanširao defanzivac gostiju Fromose Mendi, koji je takođe poslao loptu u svoju mrežu.

Domaći su došli do preokreta posle časa igre kada je Jusuf Fofana pogodio sa 2:1, da bi se stvari za domaćina zakomplikovale na desetak minuta pre kraja posle isključenja Denisa Zakarije.

Ipak, i Lorijen je meč završio sa desetoricom, jer je minut pre kraja isključen Ajegun Tosan. To nije omelo goste da stignu do velikog boda i to golom bivšeg fudbalera Monaka Timujea Bakajoka u petom minutu sudijske nadokande vremena.

U preostale dve utakmice Klermon - Avr i Rem - Mec domaći su slavili sa 2:1.

Klermon je do tri boda stigao, iako je igrao sa desetoricom više od sata igre, nakon što je u 30. minutu isključen Elbasan Rašani. Pre toga su domaći vodili sa 1:0, a gol je postigao Mohamed Čam.

U sudijskoj nadoknadi prvog dela najpre je Andre Aju doneo izjednačenje gostima, da bi Mohamed Ćam svojim drugim pogotkom vratio prednost Klermonu. Isključenje veziste Avra Usmana Tagaline u 66- izjednačio brojčane snage na terenu, a to domaćinu olakšalo posao da zadrži stečenu prednost, u čemu je i uspeo.

Posle 15 minuta utakmice između Remsa i Meca bilo je 1:1 golovima Omara Dijakitea za domaćina i Artura Ate za goste, da bi sva tri boda Remsu doneo Japanac Junja Ito u finišu utakmice.

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke