Šok u Realu, Kurtoa u suzama završio sezonu - da li je vreme za De Heu?

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 10.08.2023.
14:44
Izvor: Sportske.net

Real Madrid će hitno morati da reaguje.

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Ovoga jutra za Real Madrid stigla je šokantna vest o teškoj povredi Tiboa Kurtoe.

Belgijanac je na treningu povredio prednje ukrštene ligamente levog kolena, a teren je napustio posle jezivog krika s veoma bolnom grimasom, tvrde španski mediji.

Kasnijim pregledom utvrđeno je da je Kurtoa pokidao ligamente što znači da će on morati da propusti skoro čitavu predstojeću sezonu i to nije nimalo dobra vest za Real.

Karlo Anćeloti na raspolaganju ima Andreja Lunina koji do sada nije pokazao da može biti konstantno na najvišem mogućem nivou, pa se kao alternative spominju Seviljin Bono, te prekaljeni Kejlor Navas koji bi mogao da se vrati iz Pari Sen Žermena posle pozajmice u Notingemu.

Ipak, u prvom planu je doskorašnji čuvar mreže Mančester junajteda David de Hea koji je tokom prethodnih godina i bio povezivan sa "kraljevskim klubom".

Španac je ovoga leta postao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa Mančester junajtedom u kojem je proveo punih 12 godina, a navijačima ne bi smetala činjenica što je De Hea ponikao u omladinskoj školi gradskog rivala Atletika.

Do kraja prelaznog roka ostalo je još tri nedelje, sasvim dovoljno vremena da se pronađe adekvatno rešenje, dok će Kurtoa morati da dugu i tešku pauzu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke