Solskjer ne vidi pravdu, smatra da su sudije pomogle Vili!

Autor: Nemanja Janošev
subota 25.09.2021.
16:28
Izvor: Sportske.net

Norvežanin i Junajted pretrpeli prvi poraz u Premijer ligi ove sezone.

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Trener fudbalera Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer smatra da je njegov tim oštećen u porazu od Aston Vile kada je gostima video tehnologija dodelila pogodak.

"Crveni đavoli" su na svom terenu ostali "kratkih rukava". Nije im pomoglo ni to što su u 93. minutu imali šansu da izjednače sa kreča, ali je Bruno Fernandeš loptu poslao u nebesa za svojevrsnu tačku golmana Emilijana Martineza.

Prethodno je Aston Vila postigla pogodak u 88. minutu, a on je bio deo Kurtnija Hausa kada se sjajno izvukao na prvoj stativi i glavom matirao Davida de Heu. Španac je bio zaklonjen od strane Olija Votkinsa, sudije to nisu sankcionisale, VAR nije reagovao i Ole Gunar Solskjer je posle meča apostrofirao taj detalj.

"Počeli smo utakmicu dobro. Bili smo agresivni, dobri u tranziciji. Završnica nije bila zadovoljavajuća, a odluka od strane VAR, našalost, moram reći bila je pogrešna. Ofsajd je.  Votkins je blokirao Davida (prim. aut. De Heu) i ne vidim povezanost VAR i sudija za odluku koja je donsena", kazao je Solksjer.

Jedini neporaženi tim u Premijer ligi u ovom trenutku je Liverpul, ali to može da se promeni kasnije danas kada "crveni" budu gostovali Brentfordu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke