Solskjer o ostanku na klupi Junajteda i (ne)preuzimanju odgovornosti

Autor: Sportske Net
utorak 19.10.2021.
16:31
Izvor: Sportske.net

Solskjer k'o Solskjer...

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Danas je održana konferencija za medije u Mančesteru pred meč sa Atalanton u okviru trećeg kola Lige šampiona. 

Junajted ne beleži očekivane rezultate, a tek kreće težak raspored za "đavole". Ole Gunar Solskjer dotakao se onoga što sve zanima, a to je njegova budućnost na "Old trafordu". 

"Razgovaram sa čelnicima kluba sve vreme, otvoreno i iskreno. Postoji pritisak na mene naravno. Napredovali smo kroz godine, treći, drugi... Imam svoje vrednosti, svoj način na koji vodim klub i verujem u sebe, sve dok klub veruje u mene", rekao je Norvežanin. 

Junajted je poslednja tri kola u Premijer ligi upisao poraz od Aston Vile, remi protiv Evertona i poraz od Lestera. Ipak, deluje da menadžer ne preuzima odgovornost za loš rezultat. 

"Moramo da se poboljšamo. Svaki tim će proći kroz neki ovakav period u kom smo mi sada - trenere koje imamo su apsolutno neverovatni, pozornost na detalje, trening sesije, pripreme. Nisam mogao da zamislim bolje".

Kada je reč o povredama i sastavu tima, nije bilo mnogo promena u odnosu na prethodni meč. 

"Marsijal se pridružio timu na treningu, ali još uvek nije u potpunosti spreman. Hari je nije imao nikakvu reakciju i spreman je za start. Rafael još uvek nije sa nama, ali Edinson i Fred su dostupni, što je dobro", konstatovao je Solskjer. 

Na konferenciji je bio i Markus Rašford, koji se oporavio od operacije ramena i upisao gol na svom ovosezonskom debiju protiv Lestera.

"Mnogo smo ponosni na sve što Markus radi i na terenu i van njega", jasan je bio Solskjer. 

Od Rašforda se svakako mnogo očekuje sad kada se vratio u tim. Englez će biti veliko pojačanje za izgubljeni Mančester, a prva prilika za dokazivanje je sutra od 21 sat. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Tuesday, 19.10.2021
17:57

Covek je odredio nivo uspeha i svoju referencu:drugi,treci.Nema veze sto su sampioni becali i preko 10 bodova.Treba da prikaze i rezultate sa ekipama prve oetorke.Covek mora da ide.Pa njega je i Kardif oterao.Sta rade ovi iz uprave?