Solskjer samo što je probao novu formaciju, već mu se "izjalovila" pred Atalantu

Autor: Sportske Net
ponedeljak 01.11.2021.
18:25
Izvor: Sportske.net

Sad je tek pitanje koji sastav gledamo sutra.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Fudbalere Mančester junajteda sutra očekuje još jedan veliki jesenji izazov, a to je revanš sa Atalantom u Bergamu u okviru četvrtog kola Lige šampiona. Junajted je na prethodnom meču slavio posle preokreta, zahvaljujući golovima Rašforda, Megvajera i Ronalda. 

Posle debakla od Liverpula (5:0), menadžer "đavola" Ole Gunar Solskjer dobio je još jednu šansu, pa je na "ispitu" bio protiv Totenhema, kog je pobedio 3:0 u Londonu, i tako produžio svoj ostanak na "Old trafordu". 

Atalanta je sledeći izazov, a već posle toga sledi gradski rival Siti. 

Solskjer je u Bergam poveo ustaljen i očekivan sastav, s tim što će se Marsijal konačno naći u ekipi, a Lindelof neće biti u timu, jer se povredio na treningu. Ova informacija verovatno do utakmice sa Totenhemom ne bi bila od velikog značaja, međutim imajuči u vidu da je Solskjer zaigrao sa postavom 3-5-2 u subotu, odsustvo Šveđana bi moglo da poremeti sklad. Pitanje je da li će stručnjak ponovo eksperimentisati sa tri štopera, pa pružiti šansu Baiju ili će se vratiti starom sistemu, ostaje nam da ispratimo sutra. 

Realno je očekivati da mogao da ponovi formaciju od vikenda, jer je dala rezultata, doduše protiv više nego lošeg Totenhema, ali odsustvo Lindelofa bi moglo sve da poremeti. 

Utakmica je na programu u utorak od 21 sat.

Igrači koji su otputovali u Italiju: 

Golmani- De Hea, Henderson, Hiton;

Defanzivci - Baji, Dalo, Megvajer, Šo, Telješ, Varan, Van-Bisaka;

Vezisti - Fernandeš, Fred, Lingard, Mata, Matić, MekTominej, Pogba, Van de Bek;

Napadači - Amad, Kavani, Grinvud, Marsijal, Rašford, Ronaldo, Sančo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke