Solskjer, šta se čeka? Prvo isplata, pa tandem! Sve ostalo u magli!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 21.11.2021.
09:23
Izvor: Sportske.net

Vesti iz Amerike još nisu stigle...

John Walton/PA via AP
John Walton/PA via AP

Povezane vesti

Gde se trenutno nalazi Mančester Junajted u procesu smene Solskjera. Bord je odlučio, Oleu bi trebalo da bude uručen otkaz tokom dana, ali se čeka potvrda odluke od strane gazda iz Amerike.

Teško da će se Glejzeri odlučiti da stave veto na Norvežaninovu smenu, a kako smo pisali i sinoć, najverovanije će Daren Flečer preuzeti klupu, a Karik bi mogao da bude drugi član dueta, privremenog tandema do dolaska novog trenera.

Prvi pik se zna, nije tajna, Zidan, ali ga treba ubediti da preuzme tim tokom sezone. Kako pišu engleski mediji Solskjer se već oprostio sa svojim stručnim štabom i ljudima u klubu, kao i igračima.

On je trebalo da ostane i ako izgubi, tačnije date su mu tri utakmice, ali način na koji je Junajted poražen od Votforda, kao i značaj utakmice sa Viljarealom gde bi poraz značio i korak ka ispadanju iz Lige šampiona, znači jedno, Ole mora da ode odmah.

Doduše, punih džepova, biće mu isplaćeno oko desetak miliona evra, nakon što je potpisao novi ugovor u julu. Statistika je grozna dobio je četiri od 13 mečeva, izgubio četiri od pet u PL, primili su 16 golova i imaju najgoru odbranu u gornjoj polovini lige.

Osim Zidana, inače se pominje i Brendan Rodžers, ali Severni Irac navodno ne želi da napusti Lester pre kraja sezone. 

Dakle čeka se potvrda, a izgleda da su teški dani tek pred Junajtedom. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke