Solskjer vraćao Ronalda iz svlačionice, kuva u Junajtedu, koliko je ostalo vremena?

Autor: Boris Jovanović
nedelja 17.10.2021.
09:58
Izvor: Sportske.net

Problem za problemom...

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Razočarani Kristijano Ronaldo, nije prvi put da se ovako ponašao. Naime, kada je sudija odsvirao kraj utakmice na "King Paueru" požurio je u svlačionicu, ali ga je Solskjer sustigao i vratio na teren da pozdravi navijače.

Portugalac se vratio do sredine terena, preko volje pozdravio gostujuće pristalice, teško mu padaju porazi, ali ponekad treba ostati sportista do kraja.

Ipak, kritike na račun Ronalda su bespredmetne, on je razočaran kao i Pogba, a Ole Gunar Solskjer teško nalazi objašnjenje za lošu seriju, ni posle pauze se ništa nije promenilo, poraz od "Lisica" je pokazao ono što su, makar tako tvrdi Gari Nevil svi znali.

"Nisu ni blizu borbe za titulu, cele saezone igraju loše, čim se sastanu sa jačim timovimna vide se svi problemi", kaže Nevil.

Nekadašnji kašpiten dodaje da Solskjer greši kada počinje sa previše kreativnih igrača jer je odbrana lak plen. 

"Grinvud, Sančo, Ronaldo, Pogba, Fernandeš, ja ne bih voleo da budem odbrambeni igrač u tom timu", poentirao je Nevil.

Veruje da će pritisak na Solskjera rasti jer sledi još teških mečeva, raspored je veoma težak i završava se gradskim derbijem pre sledeće pauze. 

Ali, koliko je Solskjer daleko od otkaza?

Prilično. Jer, Norvežanin i dalje ima puno poverenje čelnika i vlasnika, dobio je ugovor do 2024. i on će sigurno dobiti priliku da okrene sezonu.

No, na njenom kraju, ako ne bude rezultata, ostane bez trofeja i bez bilo kakve šanse za titulu (čini se da je sada jasno da od toga nema ništa), pozicija će biti veoma teška, jer i deo igrača oseća da je potreban iskusniji trener...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Sunday, 17.10.2021
13:25

Juce smo videli tri Solskjerova promasaja:Megvajer,Van Bisaka,Sanco.Uloga sujetnog Ronalda potpuno promasena.Igraci ne trce,nema Bruna i Pogbe u rotaciji,spori Matic juce bio najbolji a proslo mu vreme,lopta se zadrzava nepotrebno,nista nije uradjeno po pitanju odbrane od kornera,Mek Tomini nastavlja da igra neodgovorno.Solskjer mora da ode.Ako ne dodje dobar i strog trener,Junajted ce nastaviti da se raspada.