Solskjeru postavljeno pitanje koje muči sve

Autor: Sportske Net
sreda 15.09.2021.
16:40
Izvor: Sportske.net

Neshvatljive odluke Norvežanina.

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer kritikovan je od strane javnosti zbog izgubljenog meča od Jang Bojsa u prvom kolu Lige šampiona. Da mu zameri na odluci da ne izvede najjači sastav u igru protiv Švajcarskog tima, nije odoleo ni nekadašnji čuvar mreže "đavola" Peter Šmajhel. 

"Uvek možemo da postavimo pitanje o sastavu, ali u ovom slučaju, kada vas u nedelju očekuje meč sa Vest Hemom, igrate prvi meč Lige šampiona – pa zašto ne biste igrali sa najjačim timom? Čak i sa veštačkom travom, samo pobedite u toj utakmici,“ rekao Danac.

On se osvrnuo i na mladu nadu Junajteda Mejsona Grinvuda. 

„Mejson Grinvud je u sjajnoj formi. On je mlad momak. On postiže golove, stvara trenutke ne samo za sebe, već i za druge. Istina je da se Rafael Varan tek pridružio timu, ali voleo bih da vidim njih dvojicu na terenu.

Šmajhel je nastavio da komentariše odluke Norvežanina.

Solšer zatim izvodi iz igre Ronalda. Mi, kao navijači, želimo da vidimo Kristijana na terenu. Ako dobije loptu, može da smisli nešto. Toliko dugo su želeli da dobiju takvog igrača, ali Solskjer ga menja i kasnije na teren šalje Marsijala, koga su hteli da prodaju. To je čudno. Čudno je i to što Marsijal igra loše u obrani. On nije vredan radnik, već napadač. Ekipa ima igrača manje, ne očekujemo da ćemo stvarati šanse, pa zašto uvoditi Marsijala?“, nije bilo jasno bivšoj zvezdi kluba. 

Mančester junajted posle neočekivanog poraza od Jang Bojsa u Bernu posle preokreta, dočekuje Viljareal, koji je u prvom kolu igrao nerešeno sa Atalantom. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke