Sosijedad nastavio odličnu seriju i preskočio Atletiko!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 20.11.2016.
20:20
Izvor: Sportske.net

Baskijci nastavili pobednički niz.

Beta/AP Photo/Miguel Morenatti
Beta/AP Photo/Miguel Morenatti

Povezane vesti

Fudbaleri Real Sosijedada pobedili su u gostima ekipu Sporting Hihona rezultatom 3:1 (1:1) u 12. kolu Lige Primere.

Tim Euzebija Sakristana nastavio je svoju sjajnu seriju i vezao četvrtu uzastopnu pobedu kojom je skočio na peto mesto i preskočio Atletiko Madrid.

Sosijedad je poveo golom Prijeta u 19. minutu, ali je Duje Čop izjednačio iz praktično jedinog šuta domaćih u okvir gola u prvih 45 minuta.

Na startu drugog dela igre, najpre je Zurutuza pogodio za 2:1, da bi pet minuta kasnije Injigo Martinez postavio konačnih 3:1.

Real Sosijedad sada ima 22 boda i zauzima peto mesto na tabeli, dok je Hihon i dalje u zoni ispadanja sa samo devet osvojenih bodova.

U narednom kolu Sosijedad dočekuje Barselonu i nema sumnje da će to biti težak meč za Katalonce kada su Baskijci u ovakvoj seriji.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
HHadzimontagic
Monday, 21.11.2016
00:12

Najvise mrzim kada ekipe ne igraju fudbal, nego igraju anti fudbal, Liverpul je bio Problem u Evropi a u ligu nikakvi, Atletiko je Problem u Evropi a u ligu nikakvi. Ko je citao moje komentare, mogao je da procita, da ce Atletiko brzo da propadne kad bude jaca Spanska Liga.

avatar
ManUtd1993
Sunday, 20.11.2016
21:55

Atletico nazalost ouca ove sezone...

avatar
P. S.
Sunday, 20.11.2016
21:50

Potpuno je jasno da Sociedad nema šta da traži u sledećem kolu, samo ostaje da se vidi da li će im presuditi Enrique-ova briljantna taktika ili Enrique-ovo majstorsko tempiranje forme... :D