Sosijedad se "vratio iz mrtvih", ali Granada slavi pobedu!

Autor: Nikola Miloradović
petak 10.07.2020.
21:30
Izvor: Sportske.net

Odličan meč na "Anoeti".

EPA-EFE/JAVIER ETXEZARRETA
EPA-EFE/JAVIER ETXEZARRETA

Povezane vesti

Fudbaleri Real Sosijedada dočekali su Granadu u 35. kolu španske Primere, gosti su odneli ceo plen, slavili su sa 2:3 (0:2).

Poveli su u 21. minutu, odličan centaršut Duartea sa leve strane, vrlo dobra reakcija Puertasa pred golom rivala i efektna egzekucija za 0:1.

Čudna situacija u 43. minutu, Soldado se aktivirao iz ofsajda nakon jedne loše intervencije odbrane Sosijedada, na kraju je rutinski zatresao mrežu rivala, a na kraju je odlučeno da gol bude priznat.

Utisak je da je sudija odlučio da ga prizna jer lopta nije išla ka iskusnom napadaču pre nego što ju je zakačio jedan od igrača domaće ekipe.

Situaciju pogledajte OVDE.

U svakom slučaju, sa 0:2 se otišlo na odmor, da bi nakon samo dva minuta igre u drugom delu domaćim postigao pogodak i vratio neizvesnost.

Mikel Merino se dobro snašao u kaznenom prostoru rivala, lopta je stigla do veziste u velikoj gužvi, a on ju je efektno smestio u mrežu Granade za 2:1.

Igrao se 83. minut kada je Sosijedad i poravnao rezultat, Đuara je ubacio loptu sa desne strane, ona je stigla do Ojarzabala, koji ju je zakucao u mrežu Granade sa 10ak metara za 2:2.

Ipak, kratko je trajala radost domaćih igrača, samo pet minuta kasnije Granada stiže do nove prednosti, nakon centaršuta Maćisa se u listu strelaca upisao Duarte.

Nije bilo promene rezultata, Granada sada ima samo bod manje od Sosijedada.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke