Soton "pokazao zube" Totenhemu

Autor: Boban Filipović
nedelja 21.01.2018.
18:52
Izvor: Sportske.net

Duel u kom su rivali bili Sautempton i Totenhem završen je bez pobednika.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Pretposlednja utakmica 24 kola Premijer lige okončana je podelom plena.

'Sveci' su poveli u 15. minutu, Davinson Sančez je postigao autogol, a tri minuta kasnije raspucani Hari Kejn je svojim 21. prvenstvenim golom poravnao i, ispostaviće se, postavio konačan rezultat - 1:1.

Gosti su imali više od igre i ukupno gledano bili bolji rival, ali na 'Sent Merisu' nisu uspeli da savladaju ekipu koju su pre manje od mesec dana razbili sa 5:2 na svom 'Vajt Hart Lejnu'.

Reprezentativac Srbije Dušan Tadić je odigrao ceo meč za Soton, pružio veoma dobru partiju, u finišu meča je napravio dve vrlo povoljne prilike svojim saigračima, ali ih oni nisu iskoristili.

Prvo je odlično proigrao Obafemija, ali tinejdžer koji je par minuta ranije ušao u igru umesto Gabijadinija nije najsrećnije reagovao, a par minuta kasnije "Duća" je odigrao povratnu za Bufala, koji je oklevao pa su ga defanzivci Sparsa izbolirali u odsudnom trenutku.

Poslednje veliko uzbuđenje zbilo se pred golom domaćih, Hari Kejn je imao šansu da postigne drugi gol na utakmici i donese pobedu svom timu, bio je za malo neprecizan.

Kane Kejn

Sautempton je uprkos osvojenom bodu protiv jedne od najboljih ekipa u ligi ostao u zoni ispadanja, ali ako u nastavku sezone bude igrao kao danas opstanak u eliti ne bi trebalo da se dovodi u pitanje. Totehem je ovaj remi ostavio na petom mestu na tabeli.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gorčilo
Sunday, 21.01.2018
20:07

Bod Totemhema po meri Liverpula, Čelzija i Junajteda.

avatar
äxwell
Sunday, 21.01.2018
19:56

Gosti ukupno gledano nisu bili bolji rival jer nisu stvorili 3 postene sanse..Na kraju sasvim realan rezultat kojem se vjerujem raduju navijaci LFC kao i ja sam..Imamo sansu da odemo na +5 u odnosu na Sparse..Sparse sada ocekuje paklen raspored, protvi MU,Liverpula i Arsenala..

avatar
NikkiCFC
Sunday, 21.01.2018
20:50

Odlican rezultat za nas i vas. Arsenal i Totenhem bez LS izvesno.

avatar
Stretford END 1878
Sunday, 21.01.2018
21:03

Ne otpisuj Sparse, vodicete bitku s njima za mesto u Ligi Sampioni.

avatar
_mladen_
Sunday, 21.01.2018
19:55

E moj Soton, mogli ste ih lagano pobediti, ali ne umete.