Šou Balotelija u Turskoj - Dao pet komada, jedan niste videli ni na igrici!

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 22.05.2022.
22:38
Izvor: Sportske.net

Veliki je majstor, nema šta.

EPA-EFE/FILIPPO VENEZIA
EPA-EFE/FILIPPO VENEZIA

Povezane vesti

Mnogi ga smatraju "izvikanim" fudbalerom, osporavaju njegov kvalitet i u prvi plan stavljaju "ludu" glavu, ali Mario Baloteli, kada mu se igra, pravi je fudbalski mađioničar, a danas mu se igralo, i to baš.

U poslednjem kolu turskog šampionata ekipa Demirspora za koju nastup Baloteli ugostila je Geztepe i slavila sa ubedljivih 7:0 uz pet pogotka ekscentričnog Italijana.

Baloteli je postigao het-trik već u prvom poluvremenu. Prvo je u 33. minutu pogodio posle lepe asistencije Akugna za 2:0. Bilo mu je potrebno samo tri minuta za novi pogodak, ovoga put aglavom. Baloteli je u poslednjem minutu prvog dela kompletirao het-trik, lepim golom, slabijom,levom nogom.

Nastavio je italijanski napadač u istom ritmu i u nastavku utakmice. Postigao je i četvrti gol u 62. minutu, a onda prava magija.

Ako su prva četiri gola bila "normalna", peti je bio magičan, nešto što se ne viđa ni na FIFI, ni na PES-u. Baloteliji je "biciklicama" izludeo protivničkog defanzivca i rabonom postigao velemajstorski pogodak za konačnih 7:0.


Super Mario, super zabava, a kad hoće i super fudbal.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke