Šou Isaka u San Sebastjanu, Sosijedad demolirao Alaves!

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 21.02.2021.
18:06
Izvor: Sportske.net

Sjajno popodne švedskog napadača.

EPA-EFE/Javier Etxezarreta
EPA-EFE/Javier Etxezarreta

Povezane vesti

Fudbaleri Real Sosijedada nastavili su sa izvanrednom formom slavivši na svom terenu protiv Alavesa sa ubedljivih 4:0 u meču 24. kola La Lige.

Junak pobede tima iz San Sebastjana bio je mladi švedski napadač Aleksander Isak, koji je postigao het-trik za 11. trujumf svoga tima ove sezone.

Uprkos ubedljivom rezultatu domaći su načeli goste iz Vitorije tek u 41. minutu kada je bivši napadač Borusije iz Dortmunda nakon odlične reakcije posle ubačene lopte iz sredine Merina.

Isti fudbaler je već u 49. minutu postigao drugi gol na meču nakon sjajnog loba posle ne baš idealnog pasa Davida Silve.

Na 3:0 mladi fudbaler je povisio u 62. minutu posle asistencije Ojarzabala, a konačnih 4:0 postavio je Portu u 73. minutu.

Učinio je to posle pravovremenog pasa Silve nakon čega mu nije bilo teško da rutinski realizuje izlednu priliku.

Sosijedad je ovom pobedom stigao do treće pobede u nizu i sada je na četiri boda zaostatka od mesta koje vodi u Ligu šampiona, ali uz dve utakmice manje od Sevilje.

Alaves je posle dva pozitivna rezultata na prelazu između dva meseca ponovo ušao u lošu seriju i nalazi se na samo bod više od zone ispadanja.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke