Šou u Crnoj Gori, ''vidoviti'' spiker izazvao isključenje golmana Sutjeske!?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 04.11.2019.
21:40
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Šta se sve dešavalo u Podgorici?

Epa/Andy Rain
Epa/Andy Rain

Povezane vesti

Mnogo bure bilo je u duelu Podgorice i Sutjeske, u 14. kolu šampionata Crne Gore.

Meč je završen rezultatom 2:2, a u samom finišu, u nadoknadi vremena, golman Sutjeske Vladan Giljen zaradio je crveni karton, jer ga je iznervirao - zvanični spiker.

Posle svega, protiv Giljena je pokrenut disciplinski postupak, a par dana kasnije, golman Sutjeske objasnio je šta se zapravo dešavalo na i oko terena u duelu sa domaćom Podgoricom.

''To je bio ringišpil, kao da smo bili u zabavnom parku, a ne na utakmici.

Zvanični spiker je preko razglasa komentarisao tokom celog meča – govorio kako izgleda tabela kada je Podgorica davala golove, komentarisao je i suđenje i kako sudija nije dosudio penal za Podgoricu, pričao sa trenerom, govorio da je vidovit...

Sve to je pričao dok je igra trajala, to nikad nisam doživeo. Pričali smo o tome na poluvremenu, čudili se, i mi i igrači Podgorice'', istakao je Giljen u razgovoru za ''Vijesti''.

Međutim, dodatni problem za Giljena je nastao kada je želeo da se oštro obrati spikeru, ali se ovaj dobro ''kamuflirao'', pa je ispalo da je Giljenova reakcija bila usmerena ka - delegatu meča.

''Gubili smo 2:0, bili smo nervozni svi, napeti, što je i normalno. Kad smo izjednačili, okrenuo sam se misleći da je spiker na delu stadiona gde je bio delegat. Nisam znao da je on na suprotnoj strani, na glavnoj tribini, među navijačima. Sve što sam rekao bilo je upućeno njemu, spikeru.

Tada su delegat i pomoćni sudija zvali glavnog sudiju Boškovića i kazali mu da me isključi. Rekao sam im: 'Sram vas bilo, mene prijavljujete, a pogledajte šta spiker radi celu utakmicu'. E, jesu li se uvredili na moje 'sram vas bilo – ne znam'', zaključio je Giljen.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke