Španac digao glas protiv Gvardiole: "Ubio mi je samopouzdanje"!

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 24.02.2021.
17:38
Izvor: Sportske.net

Nisu svi oduševljeni Pepovim radom.

EPA-EFE/Martin Rickett
EPA-EFE/Martin Rickett

Povezane vesti

Levi spoljni Red Bul Lajpciga Anhelinjo otkrio je da nije imao lepa iskustva sa Pepom Gvardiolom tokom igranja za Mančester siti u sezoni 2019/2020.

Fudbaler koji je profesionalnu karijeru počeo na Etihadu, ali je zbog velike konkurencije bivao prosleđivan u četiri kluba, vratio se u Siti na leto 2019. godine posle dobre sezone u PSV Ajndhovenu.

Tu je zatekao menadžera Gvardiolu, koju mu je retko pružao priliku da igra, zbog čega je već početkom prošle godine pozajmljen Lajpcigu.

"Pep je ubio mene i moje samopouzdanje. Nakon mog povratka iz PSV-a u Siti, već je potpisao presudu o meni posle svega dve utakmice i nije mi dao pravu priliku da se dokažem. Zato sam bio izuzetno srećan kada sam pozajmljen Lajpcigu", rekao je u intervjuu za BILD fudbaler koji je pre desetak dana potpisao četvorogodišnji ugovor sa jednom od najboljih kluba u Bundesligi.

Naglasio je da je u Lajpcigu kod trenera Nagelsmana zatekao potpuno drugačiji pristup, što se odrazilo na minutažu već po dolasku u klub.

"Nagelsman mi je ulio samopouzdanje i pustio da igram. Ostali nisu. U Lajpcigu sam od starta osetio poštovanje. Klub i trener me maksimalno podržavaju i srećan sam što neprekidno igram", rekao je fudbaler koji je ove sezone postigao osam golova za tim iz istočne Nemačke.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke