Španci bez dlake na jeziku, Rakitić jedini ima "onu stvar"!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 18.04.2022.
16:40
Izvor: Sportske.net

Hrvat jedini dobio "prelaznu" ocenu.

EPA-EFE/Julio Munoz
EPA-EFE/Julio Munoz

Povezane vesti

Ivan Rakitić je postigao pogodak Real Madridu, ali to nije bilo dovoljno za pobedu njegove ekipe.

Hrvat je uvek raspoložen protiv Real Madrida, o tome je i opširno govorio u ekskluzivnom intervjuu za naš portal, a u nedelju je postavio zanimljiv rekord.

Rakitiću je ovo bio šesti pogodak na mečevima protiv Real Madrida, čime je izjednačio svoj skor iz duela sa Betisom, te su to dve njegove "omiljene žrtve".

Rakitić je tako pokazao da je legenda Sevilje i miljenik među navijačima, jer, najviše pogodaka postigao je protiv najljućih rivala Andalužana.

Španska Marka je takođe pisala o Rakitiću, jedinom igraču za velika dela u ekipi Hulena Lopetegija.

"Sevilji se dogodilo isto što i u Ligi šampiona, od koje se oprostila u grupi. Pokušala je da igra na nivou na kom jednostavno ne može da igra i to ju je koštalo. Ritam i fizički zahtevi najvišeg fudbalskog nivoa bili su nedohvatljivi igračima Sevilje. Svima, osim Ivanu Rakitiću. Za uspeh protiv ekipe koja je bolja nisu dovoljni samo fizički moćni igrači koji mogu da pokriju veliki deo prostora na terenu, potrebna je doza tehničke briljantnosti s loptom i odlika vođe, ona koja velike igrače odvaja od smrtnika. Kod Sevilje je to imao samo veteran Rakitić, koji je vukao ekipu u drugom delu i skidao pritisak sa saigrača tako što je pokazao m**a dok su oni drhtali pred moćnim Madriđanima", napisao je novinar Alberto Fernandez. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke