Španci o Joviću - nebitan je u Frankfurtu kao u Realu!

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 18.02.2021.
10:58
Izvor: Sportske.net

Srbin na udaru novinara.

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Posle blistavog povratka u Ajntrahtu iz Frankfurta, pozajmljeni fudbaler Real Madrida zapao je u drugi plan i u klubu u kojem je pružao najbolje partije u svojoj karijeri.

Srpski napadač u poslednje tri utakmice za zahuktalog bundesligaša iz grada na Majni nije postigao gol, a uglavnom je na terenu provodio tek nešto više od 20 minuta.

Poslednji put se upisao u strelce pre skoro mesec dana u ubedljivoj pobedi protiv Arminije u Bilefeldu 5:1, što je nateralo španske medije da njegovu ulogu u Ajntrahtu poistovete sa onom koju je donedavno imao u Real Madridu.

Podsećaju da je Jović posle tri gola na uvodne tri utakmice izgubio i ulogu startera u jednom od najboljih nemačkih timova u koji je polovinom januara došao da oživi karijeru.

Naredni meč Ajntraht u subotu igra protiv lidera Bajerna iz Minhena, a derbi Bundeslige mogao bi poput lakmus papira oceni da li za Jovića ima mesta i u Frankfurtu.

Podsetimo, i sam trener Ajntrahta Adi Hiter priznao je da srpski napadač nije srećan statusom koji uživa u Nemačkoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mangus
Thursday, 18.02.2021
12:16

A sta su ocekivali? Dosao je u uigran tim, koji je poceo da dobija sa njegovim dolaskom. Drugo sto bi Ajntraht razigravao igraca kojeg mora za 6 meseci da vrati