Španci tvrde - Zizu se vraća u domovinu?!

Autor: Stefan Matić
utorak 27.08.2019.
21:58
Izvor: Sportske.net

Nikada nije dosadno kada ste trener Real Madrida.

EPA-EFE/JUAN CARLOS HIDALGO
EPA-EFE/JUAN CARLOS HIDALGO

Povezane vesti

Real Madrid želi da pobedi u završnici prelaznog roka, spekuliše se da Perez želi da dovede veliko ime u smiraj leta. Izbor je navodno pao na Nejmara, ali će Madriđani imati velikog rivala u vidu Barselone koja želi da vrati svoju nekadašnju vedetu na "Kamp Nou".

Glavni urednik španskog AS-a je podelio danas ekskluzivu - Zidan planira povratak u Francusku! Po pisanju Manuela Estebana, novi klub francuskog stručnjaka bi bio PSŽ.

Navodno Francuz zna da su mu odbrojani dani u Madridu iako ima ugovor na još tri godine sa najuspešnijim klubom Evrope. Popularni Zizu je već previše puta dolazio u sudar sa Perezom, razlog su transfer želje oko kojih se dvojac ne može dogovoriti. Plus, Madriđani su već prosuli prve bodove na svom "Bernabeu" protiv Valjadolida u drugom kolu.

Francuz je doveden u smiraj prošle sezone kako bi umirio duhove u prestonici Madrida. Ove sezone je najavljena borba za sve trofeje, videćemo koliko će ovog puta trajati veza Perez-Zidan.
 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kolos
Wednesday, 28.08.2019
03:41

Perez i Zidan kao u lošem braku, samo svađe i neslaganja. Piše se svašta o dvojici samo ne o dobroj saradnji i zajednčikim planovima.

avatar
Badr Hari
Wednesday, 28.08.2019
00:25

Neeeeee... dajte im i Neymara i Pogbu samo da Alžirac ostane.

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 27.08.2019
22:24

Ocekivano. Tako je i Pep nakon Barselone gde su mu sudije sve poklonile (2 LS) otisao u Bajern gde si prvak i pre prvenstva. Tako ce i sad Zidan posle Reala gde su mu sve LS poklonile sudije ode u PSG da uzima titulu redovno i kao onda kad se zbroje trofeji oni ispadaju veliki treneri a nemaju veze obojica...

avatar
Los Vikingos
Wednesday, 28.08.2019
01:25

Sve su im sudije dodelile jadan tiii :-(

avatar
Stabber
Wednesday, 28.08.2019
09:00

Za Gvardiolu ne mozes tako da pricas jer covek ima neku svoju viziju fudbala sto cenim, Zidan po meni jos nije dokazan trener, mora on jos dosta toga da pokaze