Sparsima samo bod protiv tima iz opasne zone, Murinjo će imati šta da kaže za VAR!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 09.07.2020.
21:00
Izvor: Sportske.net

Remi na "Gudisonu".

EPA-EFE/Matt Dunham/NMC/Pool
EPA-EFE/Matt Dunham/NMC/Pool

Povezane vesti

Fudbaleri Totenhema gostovali su u Bornmutu u okviru 34. kola Premijer lige, susret na "Vitaliti" stadionu završen je bez pobednika, rezultatom 0:0.

Već u šestom minutu sumnjiva situacija pred golom "Trešnjica", Hari Kejn je pao nakon jednog duela, reagovao je VAR.

Procenjeno je da nema materijala za najstrožu kaznu, iako se činilo da je King gurnuo napadača "Pevaca", Murinjo je bio vidno besan na klupi.

Do kraja prvog dela igre nije bilo ozbiljnijih prilika, domaćin je doživeo peh nakon 15ak minuta igre u nastavku, tešku povredu doživeo je Adam Smit.

Odbrane su dobro odrađivale posao i u drugom poluvremenu, ni Bornmut ni Totenhem nisu pronalazili rešenja u napadu, pa nije bilo puno prilika, sve do samog finiša.

Najpre je u 90. minutu Kalum Vilson doneo prednost "Trešnjicama", reagovao je VAR i poništio gol domaćina opravdano, jer je lopta pogodila u ruku Džošuu Kinga na putu ka golu.

Sudija je zbog ukazivanja pomoći Adamu Smitu početkom drugog poluvremena produžio meč za još 12 minuta, kao i zbog korišćenja video tehnologije, da bi u šestom minutu nadoknade domaći igrači imali veliku priliku da povedu, ali je Loris fantastično zaustavio Harija Vilsona u situaciji jedan na jedan.

Do kraja nije bilo promena, podela bodova na "Vitalitiju", veliki bod za Bornmut, koji će se do kraja grčevito boriti za opstanak.

baner


Podela bodova i na "Gudisonu", Everton je ugostio Sautempton, susret je završen rezultatom 1:1 (1:1).


Najpre u 28. minutu velika šansa za goste, dobili su penal nakon starta Andre Gomeša, odgovornost je preuzeo Vord-Praus.

Vezista Sotona ipak pogađa prečku, nije bilo promene rezultata.

Samo tri minuta kasnije ipak "Sveci" stižu do prednosti, Ings je prihvatio pas Armstronga, izbegao ofsajd zamku i prijemom prevario Pikforda, te je bez problema pogodio praznu mrežu rivala.

Ipak, "Karamele" pravnavaju rezultat u 43. minutu, briljantna lopta Dinja ka Ričarlisonu, ovaj sa ivice kaznenog prostora nakon dobrog prijema matira Mekartija za 1:1.

Otišlo se sa tim rezultatom na odmor, u nastavku nije bilo izglednijih prilika, pa je došlo do podele bodova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Koi si ti mene kralj
Thursday, 09.07.2020
22:26

Dobro je Murinjo, zamalo da damo gol moćnom BMT-u, ali ako dobiješ 300 miliona za prelazni rok eeee