Spasite redova Harija! Megvajer je izgubio mesto u ekipi, naredne nedelje gubi još dve stvari!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 09.07.2023.
10:00
Izvor: Sportske.net

Tužna sudbina engleskog štopera...

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Niko ne zna šta će biti sa kapitenom Harijem, osim što više neće biti kapiten.

Naime, Hari Megvajer nema ponudu, a teško da će je i dobri, Junajted traži oko 50 miliona evra. Duplo manje nego što je platio Lesteru, čime je ovaj štoper postao najskuplji defanzivac svih vremena.

Kod Ten Haga je izgubio mesto u timu, Lisandro Martinez, Varan, Lindelef su imali prednost, a Hari je počeo samo osam mečeva u PL. Kada je bio na klupi, kapitensku traku je nosio Bruno Fernandeš.

I sada će zvanično tokom nedelje biti objavljeno da Megvajer nije više kapiten, Portugalac uzima traku, De Hea se neće vraćati (Onana je baš blizu Junajteda), pa će umesto engleskog štopera, Portugalac biti novi lider tima. 

Očekuje se da stigne i novi napadač, u klubu bi voleli da to bude novac od Megvajerove prodaje i ne samo njegove, već i Freda, MekTomineja, Grinvuda, ali Ten Hag insistira da se pitanje napadača hitno reši, odnosno da ne čeka odlaske sa "Old Traforda". Kejn je baš daleko, Osimen takođe, prva meta je Rasmus Hojlund napadač Atalante koji je nekih tridesetak miliona jeftiniji od pomenutih "trocifrenih napadača". Za Kejna Livi traži 100 mliona, Bajern je stigao do 80, ali Totenhem ne popušta. Za "Đavole" koji bi itekako voleli da kapiten Engleske predvodi napad sledeće sezone, suma od 100 miliona je zbog FFP i ulaganja u Maunta i Onanu, nedostižna pa su se okrenuli drugim metama.

Kada smo već kod Megvajera, uz kapitensku traku, izgubiće i još jednu stvar, mada je u ovoj situaciji to nebitno. Naime, izgleda da je Siti spreman da plati 100 miliona Lajpcigu za Joška Gvardiola pa će odlični Hrvat, velika Pepova želja biti najskuplji štoper ikada. 

Igrač koga bi klub mogao da proda kada stigne Gvardiol, Ajmerik Laport je sada četvrti najskuplji, doveden je iz Bilboa za 70 miliona, više od njega koštali su Lukas Ernandez koji će iz Bajerna u PSŽ, Van Dajk čije je mesto jedino sigurno u timu i Megvajer. Siti baš voli da kupuje štopere, među 10 nasjkupljih su Stouns, Otamendi, kao i Mendi i Kajl Voker (on je na meti Bajerna), ovaj poslednja dvojica su ipak soljni igrači u odbrani.  

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke